Teglgårdsvej 27, Charlottenlund - Lützau
Tilbage

Smagfuld gennemrenoveret gulstensvilla i Skovshoved på i alt ca. 300 etagemeter - beliggende i gåafstand til Skovshoved Skole, S.I.F. og Øresund.

Smagfuld gennemrenoveret gulstensvilla i Skovshoved på i alt ca. 300 etagemeter oprindelig opført i 1935 med solrig og ugeneret have mod syd. Husets veludnyttede planløsning rummer plads til den store børnefamilie, da alle etager anvendes i dagligdagen. Kælderen med egen indgang, nyt bad og nyt køkken er genialt for teenageren eller som separat bolig til au-pair. Ejendommen er beliggende i gåafstand til Skovshoved Skole, S.I.F. og Øresund og har i år 2017 gennemgået en omfattende renovering, men stadig med stor respekt for det oprindelige og med sans for de smukke detaljer. Det store køkken-alrum i stueetagen har et skønt lysindfald og er husets kerne med et stort og smukt snedkerkøkken. De fire toilet/badeværelser er alle smagfuldt indrettet med fliser fra File under Pop. Derudover kan nævnes nyt tag, nye vinduer, ny el, nye flotte plankegulve med gulvvarme, lydisoleret loft i køkkenet, ny terrasse, BWT anlæg (kalkfrit vandanlæg), nyt anretterkøkken i kælder, nyt toilet/bad i kælder samt installation af en varmeblæser der altid sørger for en varm og tør kælder. Den indflytningsklare og hyggelige villa har flotte farver i boligen som giver elegant karakter. Planløsningen indeholder entré, gæstetoilet og åbent køkken med flot belysning og åben spisestue. I forlængelse af køkken alrummet er opholdsstuen med pejs og indbygget reol med bænk under vinduet. Herudover fordelingsgang med badeværelse og tre soveværelser. På 1. sal: Badeværelse, forældresoveværelse og børneværelse/kontor. I kælderen: Opholdsrum, disponible rum, vaskerum, stort anretterkøkken samt badeværelse med brus. Ejendommen har været kåret til ‘Årets Hus i Gentofte.

Kontakt Lützau

Bestil fremvisning

Nyeste boliger

Gennemrenoveret og smuk istandsat herskabslejlighed på 212 m² med solrig altan, elevator, fælles tagterrasse og lave fællesudgifter.

Malmøgade 7, 3. tv. København
København Ø
Charlottenlund Maglemosevej 55 Charlottenlund
Persondatapolitik