Teglgårdsvej 27, Charlottenlund - Lützau
Tilbage

Smagfuld gennemrenoveret gulstensvilla i Skovshoved på i alt ca. 300 etagemeter - beliggende i gåafstand til Skovshoved Skole, S.I.F. og Øresund.

Smagfuld gennemrenoveret gulstensvilla i Skovshoved på i alt ca. 300 etagemeter oprindelig opført i 1935 med solrig og ugeneret have mod syd. Husets veludnyttede planløsning rummer plads til den store børnefamilie, da alle etager anvendes i dagligdagen. Kælderen med egen indgang, nyt bad og nyt køkken er genialt for teenageren eller som separat bolig til au-pair.

Ejendommen er beliggende i gåafstand til Skovshoved Skole, S.I.F. og Øresund og har i år 2017 gennemgået en omfattende renovering, men stadig med stor respekt for det oprindelige og med sans for de smukke detaljer. Det store køkken-alrum i stueetagen har et skønt lysindfald og er husets kerne med et stort og smukt snedkerkøkken. De fire toilet/badeværelser er alle smagfuldt indrettet med fliser fra File under Pop.

Derudover kan nævnes nyt tag, nye vinduer, ny el, nye flotte plankegulve med gulvvarme, lydisoleret loft i køkkenet, ny terrasse, BWT anlæg (kalkfrit vandanlæg), nyt anretterkøkken i kælder, nyt toilet/bad i kælder samt installation af en varmeblæser der altid sørger for en varm og tør kælder.

Den indflytningsklare og hyggelige villa har flotte farver i boligen som giver elegant karakter. Planløsningen indeholder entré, gæstetoilet og åbent køkken med flot belysning og åben spisestue. I forlængelse af køkken alrummet er opholdsstuen med pejs og indbygget reol med bænk under vinduet. Herudover fordelingsgang med badeværelse og tre soveværelser.

På 1. sal: Badeværelse, forældresoveværelse og børneværelse/kontor. I kælderen: Opholdsrum, disponible rum, vaskerum, stort anretterkøkken samt badeværelse med brus.

Ejendommen har været kåret til ‘Årets Hus i Gentofte.

Læs mere Læs mindre

Kontakt Lützau

Bestil fremvisning

Nyeste boliger

Funktionel ét-plans villa på 749 m² sydvestvendt grund attraktivt beliggende på Søbakken og i gåafstand til Skovshoved skole, SIF og havnen

Søbakken 6A Charlottenlund
Charlottenlund
København Ø Rosenvængets Allé 11, 3. th København
Persondatapolitik