Tallinngade 4, 2. th., Nordhavn - Lützau Book fremvisning
Tilbage

Eksklusiv lejlighed uden bopælspligt på 79 m² med to altaner på henholdsvis 5 m² og 6 m².

Eksklusiv lejlighed uden bopælspligt på 79 m² med to altaner på henholdsvis 5 m² og 6 m².

Ejendommen er tegnet af Henning Larsen Architects og indrettet i eksklusive materialer udviklet specielt til dette byggeri.

Det minimalistiske køkken fra uno form er med malede fronter i farven kieselgrau og hårde hvidevarer fra Miele. Gulvene er flotte matlakerede massive sildebensparketgulve.

Badeværelset er indbydende med gris perle fliser fra Winckelman, Dornbracht amaturer og badeværelsesmøbel fra uno form med malede fronter i farven kieselgrau med corian vask. Derudover stort rundt spejl fra Frost samt vaskesøjle fra Miele afskærmet bag en matteret glasdør.

I soveværelset er hvide indbyggede garderobeskabe fra uno form med skuffer i ahorn. De massive døre med Arne Jacobsens klassiske greb er med til at understrege robusthed.

Ankomst til lejligheden sker via præsentabel opgang med elevator, rustfarvede terrazzo fliser og trælamelloft i foyer og reposer. Foran indgangsdøren til hoveddøren i egetræsfiner er nedfældet en kokosmåtte.

Lejligheden har dørtelefon med kamera og indeholder entré, soveværelse, badeværelse samt stort køkken alrum med store vinduespartier og en loftshøjde på 2,65 m i hele lejligheden.

Der medfølger depotrum, cykelparkering i kælder og adgang til det fælles konditag på toppen af ejendommen.

Lejligheden er ledig til overtagelse den 6. oktober 2023.

Billederne er referencebilleder fra en anden lejlighed.

Det er muligt at parkere i Lüders parkeringshus og tilmelding kan ske via By og Havn. Se priser og vilkår her https://parkincph.dk/en/areas/nordhavn/p-hus-lueders/

Med vand til alle sider og bygningen helt tæt på vandet, er der en grund til at lejlighederne på Nordø er noget ganske særligt.

Læs mere Læs mindre

Kontakt Lützau

Bestil fremvisning

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Nyeste boliger

Med udsigt og få meter til Svanemølle Sandstrand udbydes den helt og aldeles charmerende 3-længet ”vognports bolig”.

Strandpromenaden 57 København
København Ø
Charlottenlund Ordrup Jagtvej 117 Charlottenlund
Persondatapolitik