Taarbæk Strandvej 69C, Taarbæk - Lützau
Tilbage

Testimonial fra Partner Martin Håkonsson, Botjek Center Øst i forbindelse med gennemgang af en af de solgte boliger beliggende på Taarbæk Strandvej 69A-F: ”Bygningen er opført nærmest fejlfrit, hvilket er et sjældent syn. Derudover med gode detaljer og eksklusive materialevalg.”

I den lille charmerende fiskerby Taarbæk, mellem Dyrehaven og Øresund, sælges 4 nyopførte og indflytningsklare rækkehuse tegnet af Holscher Nordberg Arkitekter A/S. Boligerne varierer fra 132 m² til 175 m² og er opført i 2 plan med en god loftshøjde i stueetagerne og på 1. sal følger loftet taghældningen med ca. 4 meter til kip. Husene indeholder mange arkitektoniske løsninger og der er lagt stor vægt på detaljen og kvalitetsniveauet. Boligerne er indrettet med uno forms U- og I-serier i køkken og bad, Vola armaturer og massive 250 mm Douglas gulvplanker fra Dinesen. Ved udformningen af arkitekturen er der både skelet til de gamle fiskerhuse og strandens udseende. Resultatet er meget ”lette” huse med en meget streng streg. Når man kommer fra syd af Taarbæk Strandvej og ser gavlene af husene, er de alle ens og fremstår visuelt som en trappe på grund af det skrånende terræn. Husene er muret i Ytong Energy+ som har meget stærke isolerende egenskaber. Åndbarheden i materialet er desuden enestående og sikrer et særdeles godt indeklima. Facaderne er i ren puds og vinduerne en træ/aluminiumsløsning for at mindske vedligeholdelsesforpligtelserne. Tagene er udført i en miljøvenlig aluminium med en grå legering, som har en utrolig lang holdbarhed. Udendørsarealerne har en belægning af fliser i forskellige størrelser for at skabe dynamik i det visuelle udtryk. Til hver bolig hører en terrasse og et skur, som begge er en integreret del i arkitekturen. Fællesarealerne er indrettet med 9 parkeringspladser, hvor hver bolig har eksklusiv brugsret til 1 parkeringsplads. Det udendørs gårdrum leder tanken hen på strandens udtryk. Grunden er anlagt med henblik på selv at kunne nedsive regnvand selv under store regnskyl og er derfor sikret mod ekstreme vejrfænomener. Denne bolig på 160 m² indeholder entré i åben forbindelse med køkkenet og opholdsstuen. Fra opholdsstuen udgang til 9 m² terrasse. Endvidere gæstetoilet med vaskemaskine og tørretumbler. På 1. sal: Stort opholdsrum med mulighed for at få etableret repos og 2 soveværelser inden overtagelsen. Herudover forældresoveværelse, børneværelse samt brusebadeværelse. Boligens opbevaringsskur er placeret ved hoveddøren. På Taarbæk Strandvej 69 har tidligere ligget en dyrlægegård med tilhørende hestestalde og garager til kapervogne som bl.a. holdt til i Dyrehaven. Med sin placering midt i Taarbæk er der få meter til det hyggelige og charmerende miljø i Taarbæk Havn, Jollehavnen med vandskiklubben, Søbadet, Rosenhaven, Taarbæk Tennisklub og Cottageparken. På trods af Taarbæks begrænsede størrelse har det gamle fiskerleje også en lokal skole, integreret børneinstitution, købmand og pizzeria. De indvendige billeder og film er ikke af boligen nr. 69C på 160 m², men af nr. 69D på 164 m², som er indrettet med møbler.

 

Kontakt Lützau

Bestil fremvisning

Nyeste boliger

Flot istandsat engelsk rækkehus fredeligt beliggende på Christiansholms Parkvej i den sydlige karré mod Christiansholm Slot.

Christiansholms Parkvej 18 Klampenborg
Klampenborg
Rungsted Kyst Højagervej 4A Rungsted Kyst
Persondatapolitik