Svanemøllevej 33, Hellerup - Lützau / Book fremvisning her
Tilbage

Repræsentativ og velholdt ejendom i Ryvangskvarteret på i alt 692 etagemeter med mulighed for flere generationer under samme tag.

Repræsentativ og velholdt ejendom opført i 1937 med røde teglsten attraktivt beliggende på 928 m² ugeneret syd-vestvendt grund i det eftertragtede og fredelige Ryvangskvarter. Ejendommen indeholder i alt 692 etagemeter fordelt på fire etager inkl. kælder og udnyttet loftsetage. Ejendommen har status som tofamiliehus med to beboelseslejligheder med separate indgange. Lejligheden i stueetagen er 216 m² og lejligheden på første og anden sal er 260 m². Herudover 216 m² lys og anvendelig kælder. I ejendommen bor i dag tre generationer under samme tag. Familien har derfor også nem adgang til førstesalslejligheden via hallen i stueetagen.

Stueetagen er lys og højloftet med klassiske smukke detaljer som dobbelte fyldningsdøre, stuk, paneler samt parketgulve.

Boligen i stueetagen indeholder 216 m² fordelt på entré, gæstetoilet og forstue med indbygget garderobeskabe. Forældreafdeling med walk-in værelse og badeværelse en suite med Boform elementer i røget eg. Det store forældresoveværelse har udgang til husets pragtfulde vestvendte terrasse.

Herudover hall og stort køkken alrum (ca. 48 m²) med pejs og store glasfolde døre, der kan åbnes helt op til terrassen. Fra terrassen nedgang til haven og hyggelig sydvendt flisebelagt terrasse med drivhus.

Køkkenelementerne er ligeledes fra Boform med elementer i røget eg og Quooker med kogende vand og dansk vand. De hårde hvidevarer er fra Smeg og vinkøleskabet fra Liebherr. Herudover stor opholdsstue med indbygget reol, smukke dobbelte fyldingsdøre med adgang til hallen og køkkenalrummet.

Kælderen er lys og anvendelig med trægulve og klinker. Etagen er primært indrettet som teenager opholdsafdeling (ikke godkendt til beboelse). Derudover stor vaskekælder med tilhørende badeværelse med badekar. Af øvrige rum er depotrum, teknikum, viktualierum og kælderrum til førstesalslejligheden.

Boligen på første og anden sal indeholder 260 m² fordelt på entré og gæstetoilet og meget stor opholdsstue med udgang til terrasse og trappe op til anden sal. I åben forbindelse stort køkken med tilhørende depotrum. Herudover fordelingsgang med vaskerum, badeværelse med sauna, walk-in værelse og stort forældresoveværelse med indbyggede garderobeskabe.

På anden sal stort opholdsrum og soveværelse med charmerende synlige bjælker.

Ejendommen er beliggende med kort afstand til Øresund og Tuborg Havn med et aktivt maritimt miljø, gode indkøbsmuligheder i Rotunden og Waterfront Shopping center med bl.a. Wellcome Fitness og Spa samt Strandvejens mange butikker og områdets store udbud af restauranter og caféer. Herudover også i kort afstand til Østerbro og City.

Af nærliggende skoler kan nævnes Hellerup Skole, Bernadotte privatskole og Gammel Hellerup Gymnasium.

Læs mere Læs mindre

Kontakt Lützau

Bestil fremvisning

Nyeste boliger

Charmerende og gennemistandsat andelslejlighed på 235 m² beliggende på Nansensgade mellem Søerne og Torvehallerne.

Nansensgade 45 København
København K
København Ø Malmøgade 5, 3. København
Persondatapolitik