Stokhusgade 4B, 4., København K - Lützau / Book fremvisning her
Tilbage

Kompromisløs og gennemført lejlighed med to altaner og elevator beliggende roligt i Stokhusgade med udsigt over Østre Anlæg og Statens Museum for Kunst.

Kompromisløs og gennemført lejlighed med to altaner og elevator beliggende roligt i Stokhusgade med udsigt over Østre Anlæg og Statens Museum for Kunst. Det syv etager høje hus er opført i 2007 og tegnet af Holscher Nordberg Architects.

Ejendommen er blot syv meter bred, men imponerer og vækker opsigt imellem de gamle nabohuse og omkringliggende historiske bygninger i indre København. Projektet har tidligere vundet priser og fået stor omtale. Arkitekternes intention med projektet var at skabe en fin relation til områdets eksisterende byggerier og samtidig tilføje et urbant og nutidigt hus med et markant udtryk.

Facaden består af et bånd af kobberlegeringen tombak, som løber op langs facaderne mellem de store vinduespartier. Lejligheden er i 2019 gennemgribende renoveret med eksklusive snedkerløsninger fra Kitchen Tailor for så vidt angår køkken, garderobeskabe reoler m.v.. Det elegante køkken med marmorbordplade har endvidere Quooker Fusion Square med kogende vand, afkølet vand samt dansk vand og hårde hvidevarer fra bl.a. Gaggenau med fuldintegreret køle fryseskab samt Liebherr fuldintegreret vinkøleskab. Derudover Miele hårde hvidevarer med to ovne, opvaskemaskine og induktion med indbygget bordemhætte.

Lejligheden har gulvvarme på begge etager og ekstra brede Dinesen Douglas planker. Endvidere fjernbetjente træpersienner i mørkt træ matchende køkkenelementerne samt fjernbetjente rullegardiner på øverste etage. Alle spots er nye med LED belysning. De to eksklusive badeværelser er indrettet med Salvatori marmorvaske, armaturer i Gun Metal og microcement gulve.

Lejligheden indeholder entré med garderobe og indbygget vaskemaskine og tørretumbler fra Miele integreret i skabsvæggen. Derudover gæstebadeværelse og imponerende flot snedkerkøkken. I åben forbindelse med køkkenet, vinkelstue med indbyggede reoler og udgang til sydvestvendt altan med udsigt. Fra opholdsstuen trappeløb til lejlighedens 5. sal.

Den øverste etage indeholder master suite med opholdslounge og udgang til altan med udsigt samt snedkerudførte indbyggede garderobeskabe og badeværelse en suite med skjult indgang.

Der er i alt 9 lejligheder i ejerforeningen og fællesfaciliteterne omfatter TV-dørtelefon, elevator, fibernet, fælles gårdanlæg og depotrum. Der er gode parkeringsmuligheder i gaden og kun 400 meter til Østerport Station.

Læs mere Læs mindre

Kontakt Lützau

Bestil fremvisning

Nyeste boliger

Uprætentiøst og underspillet luksusejendom på den attraktive og rolige beliggende Margrethevej i hjertet af Hellerup.

Margrethevej 15 Hellerup
Hellerup
København V Gærtorvet 14, 13. 2. København
Persondatapolitik