Stokhusgade 4B, 4., København K - Lützau
Tilbage

Kompromisløs og gennemført lejlighed med 2 altaner og elevator beliggende roligt i Stokhusgade med udsigt over Østre Anlæg og Statens Museum for Kunst.

Kompromisløs og gennemført lejlighed med 2 altaner og elevator beliggende roligt i Stokhusgade med udsigt over Østre Anlæg og Statens Museum for Kunst. Det syv etager høje hus er opført i 2007 og tegnet af Holscher Nordberg Architects. Ejendommen er blot syv meter bred, men imponerer og vækker opsigt imellem de gamle nabohuse og omkringliggende historiske bygninger i indre København. Projektet har tidligere vundet priser og fået stor omtale. Arkitekternes intention med projektet var at skabe en fin relation til områdets eksisterende byggerier og samtidig tilføje et urbant og nutidigt hus med et markant udtryk. Facaden består af et bånd af kobberlegeringen tombak, som løber op langs facaderne mellem de store vinduespartier. Lejligheden er i 2019 gennemgribende renoveret med bl.a. nyt snedkerkøkken med marmorbordplade, Quooker Fusion Square med kogende vand, afkølet vand samt dansk vand. Af hårde hvidevarer er bl.a. Gaggenau fuldintegreret køle fryseskab samt Liebherr fuldintegreret vinkøleskab. Derudover Miele hårde hvidevarer med 2 ovne, opvaskemaskine og induktion med indbygget bordemhætte. Lejligheden har gulvvarme på begge etager og ekstra brede Dinesen Douglas planker. Endvidere fjernbetjente træpersienner i mørkt træ matchende køkkenelementerne samt fjernbetjente rullegardiner på øverste etage. Alle spots er nye med LED belysning. De to eksklusive badeværelser er indrettet med Salvatori marmorvaske, armaturer i Gun Metal og microcement gulve. Lejligheden indeholder entré med garderobe og indbygget vaskemaskine og tørretumbler fra Miele integreret i skabsvæggen. Derudover gæstebadeværelse og imponerende flot snedkerkøkken. I åben forbindelse med køkkenet, vinkelstue med indbyggede reoler og udgang til sydvestvendt altan med udsigt. Fra opholdsstuen trappeløb til lejlighedens 5. sal. Den øverste etage indeholder master suite med opholdslounge og udgang til altan med udsigt samt snedkerudførte indbyggede garderobeskabe og badeværelse en suite med skjult indgang. Der er i alt 9 lejligheder i ejerforeningen og fællesfaciliteterne omfatter TV-dørtelefon, elevator, fibernet, fælles gårdanlæg og depotrum. Der er gode parkeringsmuligheder i gaden og kun 400 meter til Østerport Station.

Kontakt Lützau

Bestil fremvisning

Nyeste boliger

Kompromisløs og gennemført lejlighed med 2 altaner og elevator beliggende roligt i Stokhusgade med udsigt over Østre Anlæg og Statens Museum for Kunst.

Stokhusgade 4B, 4. København
København K
Nordhavn Rostockgade 8 Nordhavn
Persondatapolitik