Sorgenfrigade 10A, 1. sal., København N - Lützau
Tilbage

Enestående lejlighed uden bopælspligt i højeste i international klasse.

Sagsnr. 19990000549

Sagsnr. 19990000549
Leje pr. md. 28.352
Boligareal m² 148
Antal værelser 4
Forudbetalt leje 85.056
Depositum 85.056
A/C varme pr. md. 1.200
A/C vand pr. md. 600
Fiber internet pr. md. 729
inkl. forbrug/ekskl. router
inkl. Alarm G4S JA
Indflytning Snarest muligt
Energimærke A2015
Lejeperiode ubegrænset

Enestående lejlighed uden bopælspligt i højeste i international klasse. Nyopført arkitekttegnet ejendom beliggende centralt i Sorgenfrigade på Nørrebro, hvor området byder på mange spændende butikker, vinbarer, hyggelige cafeer, restauranter og grønne områder. Ejendommen er tegnet af arkitekterne Dorte Mandrup og Louis Becker og opført i 2021/2022 med gennemtænkte designdetaljer og materialer af absolut højeste kvalitet.

Boligen på 148 m2 har direkte adgang fra elevator til lejlighedens entré med hvide vægge, hylder i egetræ, rustfrit stålbøjle ophæng og hvide døre til stue og badeværelse med sorte Arne Jacobsen greb.

Herudover stor opholdsstue med pejs, åbent køkken og udgang til to altaner mod øst og vest. Begge altaner er seks meter lange og har indbyggede plantekasser og vandingsanlæg som passes af ejendommens gartner. Opholdsstuen har en 35 cm flot plint i massivt i egetræ rundt om glasskydedørene med en åbning på 270 cm. Egetræsrammen er en elegant overgang til de 6 m lange altaner mod øst og vest, så stue og altaner kan blive ét sammenhængende opholdsrum i sommermånederne.

Det smukke køkken med massive egetræsfronter har bl.a. indbygget niche med hylder i glødestål, Miele kogeplade og integreret opvaskemaskine. Køkkenøen med 6 mm bordplade og vask sammensvejset i rustfrit stål har indbygget skuffekøleskab og Toni armatur. Herudover Miele ovn og integreret fryser.

Forældresoveværelset har indbyggede skabe i rumhøjde og badeværelse en suite samt to børneværelser ligeledes med indbyggede skabe i rumhøjde. Derudover gæste/børnebadeværelse med vaskemaskine og tørretumbler.

Badeværelserne er indrettet med farvede mosaik klinker fra Winckelmann med gulvvarme, custom designet baderumsmøbel i matsort malet stål med granit bordplade, Toni Armaturer og sort keramisk vask.

De eksklusive materialer er in-situ støbte betonlofter, massive egetræs plankegulve med gulvvarme overalt, smukke indramninger af vinduer i massive egetræs paneler, 276 cm høje egetræsdøre i alle værelser med sorte Arne Jacobsen greb. Alt Inventar er udført af Garde Hvalsøe, lamper fra bl.a. Møller & Rothe i bruneret messing og smukke gardiner fra Kvadrat i hørkvalitet.

Der er fiber i ejendommen (1000 MB), hvor alle lejligheder har egen IP-adresse samt G4 alarm med rumsensor og dørkontakter.

Opgangen er repræsentativ med blågrå malet vægge. Foyer med blåsort granitgulv fra Verbier og stort vægparti i voksbehandlet glødestål. Endvidere Kone dørtelefonsystem der forbinder til beboernes mobiltelefoner/IPads. Det vil være muligt at lukke f.eks. rengøring ind i opgangen uden selv at være i lejligheden. Dog kræver det en nøgle fra elevatoren og ind i selve lejligheden.

Lejligheden udlejes på en ubegrænset lejekontrakt. Der medfølger ikke depotrum.

Nærmeste metrostation er Nørrebros Runddel Station som ligger kun 6 minutters gåafstand fra ejendommen.

Læs mere Læs mindre

Sagsnr. 19990000549

Sagsnr. 19990000549
Leje pr. md. 28.352
Boligareal m² 148
Antal værelser 4
Forudbetalt leje 85.056
Depositum 85.056
A/C varme pr. md. 1.200
A/C vand pr. md. 600
Fiber internet pr. md. 729
inkl. forbrug/ekskl. router
inkl. Alarm G4S JA
Indflytning Snarest muligt
Energimærke A2015
Lejeperiode ubegrænset

Kontakt Lützau

Bestil fremvisning

Nyeste boliger

Uprætentiøst og underspillet luksusejendom på den attraktive og rolige beliggende Margrethevej i hjertet af Hellerup.

Margrethevej 15 Hellerup
Hellerup
København V Gærtorvet 14, 13. 2. København
Persondatapolitik