Sommervej 8, Charlottenlund - Lützau / Book fremvisning her
Tilbage

Smuk pudset patriciervilla fra 1903 beliggende på eftertragtet børnevenlig villavej.

Smuk pudset patriciervilla fra 1903 beliggende på eftertragtet børnevenlig villavej tæt på gode indkøbsmuligheder på Jægersborg Allé, skoler og institutioner samt Bernstorffparken, Charlottenlund Slotshave- og Fort samt Dyrehaven.

Ejendommen indeholder 196 m² bolig, 98 m² kælder samt 35 m² carport. Den charmerende og indflytningsklare bolig har flotte stuklofter, parketgulve i opholdsstuerne og indeholder entré og trappeløb til nedre og øvre etager. Hvidt køkken med køkken ø og udgang til vestvendt terrasse og nedgang til haven. Spisestuen ligger i åben forlængelse af køkkenet. Herudover to skønne opholdsstuer. Den store stue har brændeovn og udgang til østvendt terrasse og nedgang til forhaven.

På 1. sal: Fordelingsgang med stort forældresoveværelse med udgang til østvendt overdækket altan og tre børneværelser hvoraf to af værelserne har fransk altan. Endvidere badeværelse med dobbeltvask og badekar.

På 2. sal: Stort opholdsrum med brændeovn og seks ovenlysvinduer. Kælderen har fliser overalt og indeholder, Stort disponibelt opholdsrum, vaskekælder, brusebadeværelse samt tre disponible rum.

Der er gode parkeringsforhold med plads til parkering af flere biler i indkørsel med el port.

 

Læs mere Læs mindre

Kontakt Lützau

Bestil fremvisning

Nyeste boliger

Smukt og smagfuldt istandsat engelsk rækkehus fra 1903 fredeligt beliggende på Christiansholms Parkvej i den sydlige karré mod Christiansholm Slot.

Christiansholms Parkvej 18 Klampenborg
Klampenborg
Hellerup Kildegårdsvej 25, st.th. Hellerup
Persondatapolitik