Tilbage

Nu er det tid til jeres præg.

Den attraktive Skovshovedvej i ja, Skovshoved, er en vej med fartbump og smukke villaer, der fører dig ned mod Øresund med Strandvejen, Kroen, Havnen og løbeture langs vandet. Den smukke småsprossede rødstensvilla med detaljerede murmesterkvaliteter af høj klasse dateres helt tilbage til 1903. Her har den ligget i et århundrede godt og solidt placeret på en solrig og diskret grund på hele 1.314 kvm med frugttræer og afskærmende beplantning.

Mange vil nok betragte det lidt mere end 200 kvm store hus som et projekt til istandsættelse, men udgangspunktet for en opdatering tager sit helt rigtige afsæt i både herskabelige og klassiske detaljer med høje paneler, originale vinduer, fyldningsdøre, forsatsrammer og parketgulve. Huset har helt unikt haft samme ejer siden 1965 og er dermed ikke påvirket af skiftende ejeres smag og præg. Lokalplanen tillader en bebyggelsesprocent på 25, så med en grund i den størrelse er der god plads til at udvide boligen yderligere.

Et par trin fører dig op til den smukke originale hoveddør med messingdørhammer og videre ind i éntreen. Stueetagen har en planløsning, der muliggør et nutidigt lay-out med køkkenalrum i direkte forbindelse med stuen. Den fine spisestue har et fantastisk loft med fritlagte mønsterskårede bjælker, indbyggede platterænker over dørene og mandshøje træpaneler. Der hersker en helt særligt romantisk stemning i spisestuen båret af et hus med en over 100 år gammel historie.

Den hyggelige stue har pejs med brændeovnsindsats og indbyggede reoler, der kravler over dørene og giver en biblioteksagtig fornemmelse.

Fra stuen er der tilbygget en udestue, der med sin store skydedør skaber et frit inde-/udeliv mellem udestuen og den sydvendte terrasse, der ligger badet i sol dagen igennem.

Den smukke hvidmalede trappe med klassiske udskårne balustre fører dig op til 1. salen med hele fire værelser og et større badeværelse. Heroppe er plads til den store familie med en planløsning, der skaber en god værelsesfordeling.

Kælderen på hele 85 kvm. har bryggers og masser af disponible rum med ditto masser af muligheder.

Villaen på Skovshovedvej 16 har potentiale til at blive en helt igennem fantastisk bolig. Først og fremmest er huset forkælet ved at være muret op med 120 år gamle mursten, som ganske simpelt ikke produceres så smukke i dag. Det kan der ikke ændres ved. Men hvad der heller ikke kan ændres ved, er beliggenheden. Vi er på én af Skovshoveds bedste adresser, der i den grad kan bære, at der bliver lagt både ny sjæl og nye penge i projektet.

Læs mere Læs mindre

Kontakt Lützau

Bestil fremvisning

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Nyeste boliger

Tilbagetrukket fra Store Kongensgade

Store Kongensgade 110D, 3. tv København
København K
København K Fredericiagade 16, 3. th København
Persondatapolitik