Skodsborg Strandvej 282, Skodsborg - Lützau
Tilbage

406 m² enestående ejendom direkte til Øresund med fri og uhindret panoramaudsigt over hele Skodsborg bugten.

406 m² enestående ejendom direkte til Øresund med fri og uhindret panoramaudsigt over hele Skodsborg bugten. En smuk ejendom ud over det sædvanlige med fabelagtig udsigt til Øresund fra stort set alle rum og terrasser og 2.362 m² stor natursmuk grund direkte til Øresund med fantastisk Strandgrund med have og badehus med tekøkken, privat sandstrand med badebro og fænomenal smuk udsigt op langs kysten. På denne unikke placering er der sol, fra solopgang til solnedgang og udnyttelsen heraf er gennemtænkt i husets mange terrasser, hvor der er sol hele dagen og aftenen direkte til Øresund.
Villaen har været under en gennemgående renovering udført med bl.a. Simonsen og Czechura i allerbedste materialer og snedker løsninger, og fremstår som en fuldendt enhed med mange gennemtænkte og raffinerede arkitektoniske detaljer. Ejendommen fremtræder overalt ude- som indvendigt i særdeles god og smagfuld stand.
Ejendommen rummer god plads til den store familie med stor forældreafdeling og 3-5 børneværelser på 1. sal. Børneværelserne er fordelt på 2 separate børneafdelinger (en teenageafdeling og en børneafdeling) med tilhørende badeværelser til hver af børneafdelingerne, indbyggede garderobeskabe og separate trappeforløb til stueetage til hver af børneafdelingerne. Alt i alt en gennemtænkt og fuldendt løsning til børnefamilier.
Den store forældreafdeling har en skøn østvendt terrasse direkte til og med fantastisk til Øresund og haven, snedkerudført påklædningsafdeling med indbyggede garderobeskabe og fransk altan samt badeværelse en suite med fransk altan. Alt sammen med direkte udsigt over Øresund.
Ejendommens stueetage rummer fem store stuer, alle med direkte udsigt til Øresund og udgang til arkitektoniske terrasser som svøber sig om huset og skaber en dynamisk helhed i haven omkring huset. Fra pejsestuen er der direkte udgang til den vestvendte terrasse, hvor der er sol hele eftermiddagen til solnedgang. Terrassen ligger i læ af huset og kan benyttes i næsten alt slags vejr. Her er der også etableret uderum til børnene med legehus og nedgravet trampolin.
Det store køkken/alrum er indrettet med spiseafdeling og har ligeledes udgang til ejendommens hyggelige østvendte terrasse direkte til Øresund.
Spisestuen er designet med 3 terrassedøre på hver side, således at der er udgang til både den sydvestvendte terrasse, som ligger i læ for ejendommen, og til den østvendte terrasse. Morgensol og aftensol kan også nydes fra spisestuen, ligesom dørene kan åbnes og skabe en helhed med miljøet fra terrasserne.
Endvidere er der en stor østvendt opholdsstue med udgang til den østvendte terrasse og haven, stuen har et kæmpe og smukt lysindfald og skøn udsigt til Øresund. I samme afdeling af huset er der ydermere en stue også med udsigt til havet.
Udover hall er der flere værelser i stueetagen, herunder et au-pair værelse med egen indgang og stort au-pair badeværelse i kælderen.
Kælderen på 124 m² er god og tør og indrettet med lyse fliser overalt, trapperum med skabsplads, fitnessrum, brusebadeværelse, vinkælder, vaskerum med 2 x Miele vaskemaskiner og tørretumblere, stort disponibelt rum samt viktualierum. Ankomst til ejendommen sker via præsentabel forplads med port og 2 garager.

Kontakt Lützau

Bestil fremvisning

Nyeste boliger

To værelseslejlighed beliggende tilbagetrukket fra Ordrupvej med altan i mindre ejendom fra 1931.

Ordrupvej 126A, st. 3. Charlottenlund
Charlottenlund
København K Nyhavn 53C, 1. København
Persondatapolitik