Sassnitzgade 3, Nordhavn - Lützau
Tilbage

Enestående ”fill in townhouse” fra 2016 i flere forskudte plan på i alt 398 etagemeter med terrasse og solrig tagterrasse.

Enestående moderne familiebolig fra 2016 i flere forskudte plan på 334 m² boligareal og 64 m² underetage med delvis overdækket terrasse med udekøkken samt ca. 40 m² ugeneret solrig tagterrasse.

Den veldisponerede bolig er tegnet af Arkitekt Jacob Kornum og fordelt på fire etager samt tagterrasse. Ejendommen indeholder åben hall, gæstebadeværelse samt åbent trappeløb til alle fire etager. I stueplan endvidere stort teenager/au pair opholdsrum med eget badeværelse, tekøkken og separat udgang, som i praksis fungerer som en étværelseslejlighed.

Underetagen indeholder bryggers med Miele vaskemaskine og tørretumbler, værksted, vinkælder og teknikrum. På første sal børneafdeling med tre børneværelser og opholdsrum. I forskudt plan endnu et børneværelse, separat toilet, forældreafdeling med walk-in og badeværelse en suite.

Husets opholdsrum er placeret på den næste etage med åbent køkken med eksklusive elementer fra Unoform Avantgarde og Miele hårde hvidevarer. Fra køkkenet udgang til delvis overdækket terrasse med udekøkken samt opholdsstue i forskudt plan. Øverst oppe en fantastisk solrig tagterrasse med udsigt over området. Herudover i gadeplan et skur til opbevaring af cykler, dagrenovation m.v.

Den eksklusive villa tilhører bl.a. grundejerforeningen Frikvarteret med et godt beboerfællesskab og skønt fælles gårdmiljø. Sassnitzgade 3 er lavet som et unikt ”fill in townhouse” mellem rækkehusene og gårdhavehusene og er beliggende i Århusgadekvarteret med et stort udvalg af bl.a. butikker, spisesteder, indkøbsmuligheder, biograf, Metrostation, bademuligheder på Sandkaj og havnefaciliteter om hjørnet.

Endvidere kun 1 kilometers afstand fra Copenhagen International School og knap 300 meter fra Parkeringshuset og Konditaget Lüders med træningsmuligheder, leg og ophold i 24 meters højde.

Læs mere Læs mindre

Kontakt Lützau

Bestil fremvisning

Nyeste boliger

Funktionel ét-plans villa på 749 m² sydvestvendt grund attraktivt beliggende på Søbakken og i gåafstand til Skovshoved skole, SIF og havnen

Søbakken 6A Charlottenlund
Charlottenlund
København Ø Rosenvængets Allé 11, 3. th København
Persondatapolitik