Sankt Peders Stræde 32, 4., København K - Lützau
Tilbage

Helt og aldeles charmerende lejlighed på i alt 122 m² i to plan i velholdt pudset okkergul fredet ejendom fra 1797.

Helt og aldeles charmerende treværelses lejlighed i to plan på i alt 122 m² i velholdt pudset okkergul fredet ejendom fra 1797 tæt på Søerne, Ørstedsparken og få hundrede meter fra Rådhuspladsen og metrostation. Endvidere stor, fælles terrasse i hyggeligt gårdmiljø.

Lejligheden har utrolig mange skønne detaljer med fem smukke kvistvinduer i opholdsstuen og alrummet, flotte plankegulve, mørke trælofter med synlige bjælker, gråpudsede rustikke vægge og hyggelig pejs.

Lejligheden indeholder entré med trappe til femte sal, brusebadeværelse, fantastisk opholdsstue med tilhørende køkken alrum og flotte elementer i træ med carrara marmor bordplade. Herudover to soveværelser med indbygget skabsvæg i det ene soveværelse. På 5. sal: Opholdsrum og soveværelse.

Ejendommens centrale og attraktive beliggenhed i indre by byder på et stort udvalg af butikker, spisesteder og hyggelige caféer samt Sankt Petri Skole og daginstitutioner tæt på.

Læs mere Læs mindre

Kontakt Lützau

Bestil fremvisning

Nyeste boliger

Funktionel ét-plans villa på 749 m² sydvestvendt grund attraktivt beliggende på Søbakken og i gåafstand til Skovshoved skole, SIF og havnen

Søbakken 6A Charlottenlund
Charlottenlund
København Ø Rosenvængets Allé 11, 3. th København
Persondatapolitik