Sankt Pauls Gade 21, København K - Lützau
Tilbage

Townhouse i København K med landsbystemning på 230 m² i tre etager ved Sankt Pauls Kirke.

Townhouse i København K med landsbystemning på 233 m² i tre etager beliggende i Nyboder i den eftertragtede Sankt Pauls Gade. Den stille brostensbelagte gade er ensrettet og ligger 70 meter fra Sankt Pauls Kirke, 350 meter fra Marmorkirkens Metrostation samt i gåafstand til Københavns store udvalg af skønne spisesteder, butikker og kulturoplevelser.

Det indflytningsklare townhouse er opført i 1730 og indeholder entré med trappe til de øvre etager og udgang til den charmerende og solrige gårdhave, åbent køkken med klassiske hvide elementer med messing greb, Grohe RED quooker, kogeplade og ovn fra Siemens, flotte metrofliser og mahogni bordplader. Fra køkkenet adgang til hyggelig spisestue. Herudover stort garderobeværelse og bryggers med mahogni bordplade.

På førstesal: Stor forældreafdeling med påklædningsværelse og badeværelse en suite. Desuden fordelingsgang med opholdsstue, soveværelse og badeværelse en suite.

På anden sal: Fordelingsgang, to soveværelser og badeværelse med badekar samt separat afdeling med værelse/stue, køkken og brusebadeværelse. Herudover et loftsrum.

Ejendommen fremstår velholdt med sunde vinduer overalt. Senest er vinduerne på anden sal udskiftet til støbejernsvinduer mod gården. Taget er ca. 20 år gammelt. Der er fyrretræsplankegulve, flotte radiatorskjulere i stuen og på 1. sal samt messing dørhåndtag overalt. De fire badeværelser har flotte knager og håndklædebøjler fra engelske Fired Earth samt Grohe armaturer.

Et helt og aldeles charmerende townhouse på en uovertruffen beliggenhed med Nyboders karakteristiske røde vinduesskodder og grønne hoveddør. Da ejendommen er fredet, betales der ikke ejendomsskatter. Bemærk de lave ejerudgifter.

Læs mere Læs mindre

Kontakt Lützau

Bestil fremvisning

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Nyeste boliger

Med udsigt og få meter til Svanemølle Sandstrand udbydes den helt og aldeles charmerende 3-længet ”vognports bolig”.

Strandpromenaden 57 København
København Ø
Charlottenlund Ordrup Jagtvej 117 Charlottenlund
Persondatapolitik