Parkvænget 37, Charlottenlund - Lützau / Book fremvisning her
Tilbage

Parkvænget: Én af Charlottenlunds absolut bedst beliggende og mest eftertragtede adresser.

Istandsat og indflytningsklart rækkehus fredeligt beliggende på Parkvængets vestside som tredje hus fra Charlottenlund Skov. Den særdeles attraktive og populære rækkehusbebyggelse er tegnet af arkitekt Hans Dahlerup Bertelsen og opført i 1931. Ankomst til ejendommen sker via nyopført flot anlagt ankomstparti med dobbelt carport.

Boligen er beliggende på 293 m² grund med skøn østvendt forhave med overdækket terrasse samt pragtfuld gårdhave mod vest. Det eftertragtede rækkehus indeholder bl.a. vindfang med franske døre og hall med trappeløb til første og anden sal. Den lyse opholdsstue med hyggelig karnap er forbundet med spisestuen og køkkenet med udgang til den vestvendte gårdhave. Alle rum i stueetagen har flotte mørke parketgulve.

På første sal repos, minimalistisk brusebadeværelse fra 2016 samt tre gode soveværelser, som alle har indbyggede skabe. Anden salen fungerer som ét stort opholdsrum/soveværelse med eget badeværelse, men kan evt. opdeles til to gode soveværelser. I kælderen: Trappenedgang og fordelingsgang med gæstetoilet, vaskerum, viktualierum, depotrum og stort opholdsrum.

Parkvænget er en af Charlottenlunds absolut bedst beliggende og mest eftertragtede adresser tæt på Charlottenlund Strandpark, Strandvejens mange butikker, restauranter, indkøbsmuligheder, børneinstitutioner og skoler som Tranegårdsskolen og Øregaard Gymnasium.

Læs mere Læs mindre

Kontakt Lützau

Bestil fremvisning

Nyeste boliger

Smukt og smagfuldt istandsat engelsk rækkehus fra 1903 fredeligt beliggende på Christiansholms Parkvej i den sydlige karré mod Christiansholm Slot.

Christiansholms Parkvej 18 Klampenborg
Klampenborg
Hellerup Kildegårdsvej 25, st.th. Hellerup
Persondatapolitik