Ordrupvej 78C, 5. th., Charlottenlund - Lützau Book Fremvisning
Tilbage

Totalrenoveret penthouselejlighed på 81 m² med elevator og altan centralt beliggende i Charlottenlund.

Totalrenoveret penthouselejlighed på 81 m² med elevator og altan centralt beliggende i veldrevet ejerforening på Ordrupvej ved Hyldegårdsvej.

Lejligheden er smagfuld istandsat med bl.a. ny el tavle, ny el samt nye Buster & Punch stikkontakter. Endvidere nye vandrør og nyt eksklusivt badeværelse med flotte fliser, gulvvarme, Vola messing armaturer samt nyt gæstetoilet med gulvvarme.

Desuden eksklusivt køkken fra Handcrafted interior med Quooker, integrerede opvaskemaskine, køleskab, vaskemaskine/tørretumbler samt Miele ovn og kogeplade. De markante og flotte sortbejdsede gulve er ligeledes nye og matcher de sortmalede døre og karme.

Garderobeskabet i det ene soveværelse og i entréen er snedkerudført i massivt egetræ og de minimalistiske radiatorskjulere er også snedkerlavede.

Lejligheden indeholder stor åben entré med indbygget garderobeskab, separat toilet og brusebadeværelse. I åben forbindelse stort køkken alrum med opholdsstue samt udgang til stor sydøst vendt altan med terrassebrædder i hårdttræ.

Herudover to soveværelser mod gården med indbygget garderobeskab i massivt egetræ i det ene værelse.

Lejligheden er centralt beliggende i hjertet af Ordrup tæt på gode indkøbsmuligheder, caféer og restauranter på Ordrupvej og Jægersborg Allé.

Af naturskønne områder i umiddelbar nærhed kan nævnes Ordrup Park, Bernstorffparken, Dyrehaven, Bellevue Strand, Charlottenlund Fort og Charlottenlund Strandpark. Området byder ligeledes på et stort udvalg af daginstitutioner og Skovgårdsskolen, Ordrup Skole og Gymnasium i gåafstand. Ordrupvej ligger ligeledes centralt i forhold til offentlige transportmidler.

Ejendommen har fælles have og parkeringspladser i gården samt fælles vaskeri, dørtelefon samt brugsret til eget depotrum. Ejerforeningen tillader hund og kat (1 stk.)

Læs mere Læs mindre

Kontakt Lützau

Bestil fremvisning

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Nyeste boliger

Med udsigt og få meter til Svanemølle Sandstrand udbydes den helt og aldeles charmerende 3-længet ”vognports bolig”.

Strandpromenaden 57 København
København Ø
Charlottenlund Ordrup Jagtvej 117 Charlottenlund
Persondatapolitik