Ordrupvej 78B, 3. tv., Charlottenlund - Lützau
Tilbage

Istandsat og veldisponeret tre værelseslejlighed på 87 m² med elevator og sydøst vendt altan centralt beliggende i Charlottenlund.

Istandsat og veldisponeret tre værelseslejlighed på 87 m² med elevator centralt beliggende på Ordrupvej ved Hyldegårdsvej med sydøst vendt altan i veldrevet ejerforening.

Den charmerende lejlighed indeholder stor åben entré med indbygget garderobeskab, separat toilet og brusebadeværelse med vaskesøjle samt vandført gulvvarme. I åben forbindelse lys opholdsstue med store vinduer og udgang til stor sydøst vendt altan med terrassebrædder og bænk i hårdttræ. Via dobbelte glasdøre adgang til værelse/kontor.

Derudover flot elementkøkken i hvid højglans med indbygget opvaskemaskine og stort rummeligt soveværelse med indbyggede skabe mod gården.

Lejligheden er centralt beliggende i hjertet af Ordrup tæt på gode indkøbsmuligheder, caféer og restauranter på Ordrupvej og Jægersborg Allé.

Af naturskønne områder i umiddelbar nærhed kan nævnes Ordrup Park, Bernstorffparken, Dyrehaven, Bellevue Strand, Charlottenlund Fort og Charlottenlund Strandpark. Området byder ligeledes på et stort udvalg af daginstitutioner og Skovgårdsskolen, Ordrup Skole og Gymnasium i gåafstand. Ordrupvej ligger ligeledes centralt i forhold til offentlige transportmidler.

Ejendommen fremstår præsentabel og velholdt med fælles have og parkeringspladser i gården. Der er fælles vaskeri, dørtelefon samt brugsret til eget depotrum. Ejerforeningen tillader hund og kat (1 stk.)

I ejendommen er indlagt fjernvarme.

Læs mere Læs mindre

Kontakt Lützau

Bestil fremvisning

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Nyeste boliger

Med udsigt og få meter til Svanemølle Sandstrand udbydes den helt og aldeles charmerende 3-længet ”vognports bolig”.

Strandpromenaden 57 København
København Ø
Charlottenlund Ordrup Jagtvej 117 Charlottenlund
Persondatapolitik