Ordrup Jagtvej 100, Charlottenlund - Lützau Book fremvisning
Tilbage

Skovshoved: Patriciervilla tæt på Øresund.

Indbydende patriciervilla oprindelig opført i 1919 attraktivt beliggende få hundrede meter fra Øresund. Tæt på Charlottenlund Skov, Skovshoved Skole, Havnen, Halgodt, SIF, Jægersborg Allé samt områdets utal af attraktive fritidsmuligheder.

Ejendommen er beliggende på en 710 m² smukt beplantet, solrig vestvendt grund og er indvendigt som udvendigt renoveret i år 2022/2023 og fremstår i dag som en attraktiv og indbydende familievilla.

Ejendommen er nypudset og nymalet med nye zinktagrender, flot anlagt have og ny hævet træterrasse på 20 m².

Indvendigt er huset smagfuldt renoveret overalt og indeholder hall med tilstødende garderobeværelse med marmor sildebensfliser og gæstetoilet. Via hallen adgang til to pragtfulde opholdsstuer med høje paneler og gennemgående mørkolierede egetræsgulve.

Opholdsstuen som vender mod Ordrup Jagtvej indeholder nyt eksklusivt Invita køkken med marmorbordplader, induktionskogeplade med bordemfang og messing Quooker. Opholdsstuens karnap med sofabænk er hyggelig og til stor glæde for familien. Der er god plads til mange spisende gæster i forlængelse af køkkenet.

Opholdsstuen mod vest har direkte udgang til skøn nyanlagt træterrasse og nedgang til haven.

På første sal: Repos og fordelingsgang med adgang til stort forældresoveværelse med indbyggede garderobeskabe. Herudover walk-in værelse, børneværelse og eksklusivt badeværelse med brus og badekar, marmorfliser, Pulcher håndvask og messingarmaturer fra Semplice.

På anden sal er stort disponibelt rum velegnet til kontor, legerum eller teenageopholdsrum.

I anvendelig og fuld istandsat, tør kælder med egen indgang og flotte polerede betongulve: Stort teenager opholdsrum med fritlagte spær, tekøkken med køl/frys og emhætte.

Herudover er separat toilet, brusebadeværelse (med de samme materialer som på badeværelset på første sal), vaskerum samt vinkælder med klimaanlæg.

I hele huset er der fuldspartlede vægge og ny el.

Derudover fuldmuret skur, garage og plads til 2 biler på grunden.

Læs mere Læs mindre

Kontakt Lützau

Bestil fremvisning

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Nyeste boliger

Med udsigt og få meter til Svanemølle Sandstrand udbydes den helt og aldeles charmerende 3-længet ”vognports bolig”.

Strandpromenaden 57 København
København Ø
Charlottenlund Ordrup Jagtvej 117 Charlottenlund
Persondatapolitik