Nyhavn 53D, 3., København K - Lützau
Tilbage

Penthouselejlighed på 166 m² med privat tagterrasse og direkte adgang via elevator.

Charmerende og smagfuld istandsat penthouselejlighed på 166 m² med privat tagterrasse og direkte adgang via elevator. Lejligheden er beliggende i den gode ende af Nyhavn i den eftertragtede fredet ejendom Madam Toftes Gård fra 1755.

Lejligheden fremtræder overalt velholdt og indflytningsklar og med eksklusive snedkerløsninger i køkken og bad, Dornbracht armaturer og flotte Dinesen plankegulve.

Boligen indeholder stor entré med indbyggede garderobeskabe og hyggelig bænk. Desuden lyst og pragtfuldt opholdsrum med synlige bjælker og loft til kip, åbent køkken med flotte elementer fra Kock Køkken møbelsnedker i røget eg og udgang til solrig hyggelig altan.

Fra entréen er der via indvendig trappe adgang til egen privat tagterrasse med spiseplads til 6-8 personer og udsigt over Nyhavns tage.

I forlængelse af køkkenet bred møblerbar fordelingsgang med åbent værelse med fransk altan. Det er muligt at opsætte en væg og omdanne til endnu et soveværelse.

Herudover flot gæstetoilet med snedker element og marmorgulv, walk-in værelse med snedkerudførte garderobeskabe samt badeværelse en suite med badekar, separat bruser med flot vægmosaik motiv, marmorgulv og flotte mahogni løsninger. Modsat walk-in værelset er et stort soveværelse.

Desuden tilhørende depotrum i kælderen.

Ejendommen Madam Toftes Gård og er opkaldt efter hustruen til bygherre skipper Hans Jacobsen Tofte. Ejendommen er fredet og der betales således ikke grundskyld.

Den attraktive og centrale beliggenhed indbyder til et aktivt kulturliv med mange tilbud i gåafstand til Skuespilhuset, Det Kgl. Teater, Nationalmuseet og Glyptoteket. Endvidere tæt på mange af landets bedste gastronomiske oplevelser samt cocktailbarer omkring Kgs. Nytorv og Christianshavn.

Via Inderhavnsbroen kommer man hurtigt i gåafstand eller på cykel til Christianshavn.

I havnebassinet og kanalerne har man en unik mulighed for at padle, ro kajak eller sejle til Københavns Havn og Øresund.

Nærmeste metrostation er Kgs. Nytorv Station, som ligger få hundrede meter fra boligen.

Det er muligt at tilkøbe parkeringslicens via Københavns Kommune. Alternativt er der Jeudans parkeringskælder ved Ofelia Plads (Sankt Annæ Plads/Kvæsthusmolen).

Læs mere Læs mindre

Kontakt Lützau

Bestil fremvisning

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Nyeste boliger

Med udsigt og få meter til Svanemølle Sandstrand udbydes den helt og aldeles charmerende 3-længet ”vognports bolig”.

Strandpromenaden 57 København
København Ø
Charlottenlund Ordrup Jagtvej 117 Charlottenlund
Persondatapolitik