Niels Andersens Vej 23, Hellerup - Lützau
Tilbage

Gulpudset funkisvilla fra 1936 indeholdende 282 m² bolig samt 90 m² kælder til istandsættelse.

Gulpudset funkisvilla fra 1936 indeholdende 282 m² bolig samt 90 m² kælder. Ejendommen er beliggende på 1.001 m² stor grund tæt på indkøb, Hellerup Station og offentlig transport. Af nærliggende skoler kan nævnes Rygaards Skole, Gentofte Skole og Aurehøj Gymnasium.

Ejendommen har et stort potentiale, men trænger til istandsættelse. Villaen indeholder hall med indbygget garderobeskabe og fransk dobbeltdør til opholdsstuen. Endvidere gæstetoilet samt to skønne opholdsstuer med parketgulve og pejs i den ene stue. Via dobbelt terrassedør udgang til sydvestvendt flisebelagt terrasse. I forlængelse af den ene opholdsstue adgang via fransk dobbeltdør til stor spisestue med parketgulv. Herudover stort køkken med spiseplads og udgang.

På 1. sal: Stort forældresoveværelse med parketgulv og adgang til stor sydvendt altan, tre gode børneværelser samt badeværelse med separat toilet. I kælderen på 90 m² flere gode disponible rum. I indkørslen er der plads til parkering af flere biler samt garage på 20 m².

Læs mere Læs mindre

Kontakt Lützau

Bestil materiale

Nyeste boliger

Funktionel ét-plans villa på 749 m² sydvestvendt grund attraktivt beliggende på Søbakken og i gåafstand til Skovshoved skole, SIF og havnen

Søbakken 6A Charlottenlund
Charlottenlund
København Ø Rosenvængets Allé 11, 3. th København
Persondatapolitik