Tilbage

Bo og lev i tæt kontakt med havet og himlen.

Sagsnr. 19990000706L

Sagsnr. 19990000706L
Leje pr. md. 35.000
A conto varme pr. md. 723
A conto vand pr. md. 310
Depositum 105.000
Forudbetalt leje 105.000
Boligareal m² 124
Tagterrasse m² 26
Altan m² 11
Byggeår 2023
Energimærke A2020
Lejeperiode 2 år
Indflytning Snarest muligt

Heroppe på 5. sal. På toppen af Nordøkarréen ligger der en fantastisk treværelses lejlighed på 124 m2 uden bopælspligt. Boligen byder på både 11 m2 altan og en privat tagterrasse på hele 26 m2, der nås via en skulpturel trappe, der fører dig op endnu tættere på lyset og himlen.

Henning Larsen Architects har i den grad taget opgaven alvorligt og indrettet med et meget højt kvalitetsniveau i de to boligbebyggelser. En tyk egetræshoveddør repræsenterer det første indtryk, mens egetræslister hele vejen rundt løfter æstetikken og smukt afslutter det karakteristiske sildebensmønster på gulvene med gulvvarme overalt. Farvepaletten er inspireret af nordens nuancer, med farvetoner fra himmel og hav uden at henlede til konservative hvidt-i-hvidt-løsninger, der ofte ses på nyere projekter. Alle døre er monteret med klassiske Arne Jacobsen-greb.

Materialekarakteren styrkes yderligere med køkken, -skabe og -badelementer fra danske Unoform med indmad i fingertappet ahorn. Vaskesøjlen er tysk kvalitet fra Miele smukt skjult bag en matteret glasdør og badeværelsesarmaturer er fra Dornbracht, mens der er installereret Quooker i køkkenet med kogende vand på sekundet.

Det store lyse køkkenalrum med forskudte loftshøjder, bringer himlen helt ind i rummet og demonstrerer med overskud, hvordan Henning Larsen Architects har skabt boliger, der bryder de traditionelle rammer med visionen om at hente lys, vand og luft ind i boligerne.

Lejligheden er indrettet i designlinjen Nordø, som Henning Larsen Architects Interior Design-team har skabt som en kvalitetsmæssig manifestation af hele ejendommens æstetiske dominans. Farvepaletten understreger materialevalgene og er sammensat med henblik på et liv med vandet lige dér for fødderne.

Unoform-køkkenet er i farven steingrau, og lejligheden har et massivt egetræsparketgulv, der gør indelivet lige så skønt som livet udenfor. De håndbyggede Unoform elementer går igen i både badeværelse og i de indbyggede skabe.

Der er også tænkt på et praktisk depotrum i entréen til fx støvsugeren og i kælderen får man yderligere et stort depotrum til rådighed.

Opgangene er indrettet med forståelse for gedigne materialevalg som alle er med elevator. Akustiske egetræslameller i loftet skaber ro for ørene, mens øjet finder ro i detaljer som nedfældede stålprofiler i det klassiske terrazzogulv. Stilen i opgangene er nordisk og ren og demonstrerer en materialeforståelse, der blot forstærkes, når døren til lejligheden åbnes.

Nordø er et enkelt men præcist beskrivende navn for dette nye maritime byområde i København – vi er nemlig på en ø i Nordhavn. Herude, omringet af vand og lys, har Henning Larsen Architects tænkt, skabt og udviklet et åndeligt pusterum i form af en række originale og arkitektonisk spændende bygninger. Med udgangspunkt i studier om sol og vind er de to ejendomme, Nordøkarréen og Nordøhuset, nu færdigbygget og visionerne om at bo og leve i tæt kontakt med havet og himlen på Nordhavns bedste beliggenhed er indfriet til fulde.

Isoleret fra resten af Nordhavn – kun bragt sammen af to broforbindelser – giver Nordø følelsen af at træde over i et intimt og lokalt community, hvor smukke bygninger, grønne pladser og vand møder dit blik, uanset hvor det vender. På den anden side er man tæt på alt i en helt naturlig forbindelse med storbyen, hvor lokalområdets Metro, S-tog og Havnetunnel giver dig en urban mobilitet.

Læs mere Læs mindre

Sagsnr. 19990000706L

Sagsnr. 19990000706L
Leje pr. md. 35.000
A conto varme pr. md. 723
A conto vand pr. md. 310
Depositum 105.000
Forudbetalt leje 105.000
Boligareal m² 124
Tagterrasse m² 26
Altan m² 11
Byggeår 2023
Energimærke A2020
Lejeperiode 2 år
Indflytning Snarest muligt

Kontakt Lützau

Bestil fremvisning

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Nyeste boliger

Tilbagetrukket luksus med hele fire meter til loftet

Niels Hemmingsens Gade 32A, 1. th. København
København K
Nordhavn Mariehamngade 3, 5. tv Nordhavn
Persondatapolitik