Mariehamngade 15, 4. th., Nordhavn - Lützau Book fremvisning
Tilbage

Enestående lejlighed uden bopælspligt i to plan på Nordhavns bedste beliggenhed.

Enestående lejlighed uden bopælspligt på 170 m² i to plan med 80 m² fantastisk tagterrasse og 17 m² terrasse helt tæt på vandet med en enestående udsigt til bl.a. Marmorkirken mod syd, Trekroner mod øst og havnebassinet ved Sandkaj mod vest.

Ejendommen er tegnet af Henning Larsen Architects og indrettet i den eksklusive designlinje København udviklet specielt til dette byggeri, der forener den moderne bybolig ved vandet med smukke referencer fra klassiske københavnerlejligheder.

Indretningen er inspireret af Københavns herskabelige kvarterer som byder på nøje udvalgte farvenuancer og eksklusive materialer som messing, marmor og  massive parketgulve. Endvidere udvalgte vægge malet i farven Carstel made of sand fra File Under Pop samt elegante gardiner fra Kvadrat i opholdsrummene på begge etager.

Boligens flotte shaker køkken er fra Uno form med fronter i steingrau, fingertappede skuffer, carrera marmor bordplader, Gaggenau hvidevarer inkl. vinkøleskab samt flotte messing detaljer som Quooker fusion, vask og greb i messing.

Materialerne i de to badeværelser har ligeledes messing og carrera marmor bordplader. Herudover Toni vask- og badarmaturer, Knud Holscher badtilbehør i messing og flotte grå Mutina fliser, der giver et ekstraordinært udtryk. I det ene badeværelse endvidere vaskemaskine og tumbler fra Miele afskærmet bag en matteret glasdør.

I de to store soveværelser er der indbyggede garderobeskabe fra uno form med egetræs fronter og fuld finerede egekabinetter med skuffer. De massive døre med Arne Jacobsens klassiske greb i messing er med til at understrege robusthed.

Ankomst til lejligheden sker via præsentabel opgang med elevator, rustfarvede terrazzo fliser og trælamelloft i foyer og reposer. Foran indgangsdøren til hoveddøren i egetræsfiner er nedfældet en dørmåtte.

Lejligheden har dørtelefon med kamera og indeholder entré med garderobe, to soveværelser, badeværelse med vaskesøjle samt stort køkken alrum med delvis dobbelthøjde og store vinduespartier. Fra opholdsrummet udgang til fantastisk sydvendt terrasse på 17 m².

På første sal: Opholdsstue med fantastisk udsigt og udgang til enestående 80 m² sydvestvendt tagterrasse med indbygget plantekasse i corten stål. Desuden badeværelse og to soveværelser.

Der medfølger et depotrum på 6 m², cykelparkering i kælder og adgang til det fælles konditag på toppen af naboejendommen Nordøkarréen fra oktober måned.

Det er muligt at tilkøbe en parkeringsplads under Nordø og alternativt er det også muligt at parkere i Lüders parkeringshus, hvor tilmelding kan ske via By og Havn. Se priser og vilkår her https://parkincph.dk/en/areas/nordhavn/p-hus-lueders/

Lejligheden er en af de få store lejligheder i ejendommen og er derfor særdeles attraktiv. Med vand til alle sider og boligen så tæt på vandet, er der en grund til at denne lejlighed på Nordø er noget ganske særligt.

Læs mere Læs mindre

Kontakt Lützau

Bestil fremvisning

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Nyeste boliger

Med udsigt og få meter til Svanemølle Sandstrand udbydes den helt og aldeles charmerende 3-længet ”vognports bolig”.

Strandpromenaden 57 København
København Ø
Charlottenlund Ordrup Jagtvej 117 Charlottenlund
Persondatapolitik