Margrethevej 15, Hellerup - Lützau
Tilbage

Uprætentiøst og underspillet luksusejendom på den attraktive og rolige beliggende Margrethevej i hjertet af Hellerup.

Uprætentiøst , underspillet og præmieret luksusejendom på den attraktive og rolige beliggende Margrethevej i hjertet af Hellerup få hundrede meter fra Øresund og kun et stenkast fra Strandvejens mange butikker, kaffebarer, restauranter, indkøbsmuligheder, Bernadotteskolen og Gammel Hellerup Gymnasium.

Ejendommen er i 2021/2022 kompromisløst renoveret second to none og fremstår overalt i smagfuld stand med en indbydende atmosfære, hvor der er kræset til perfektion for hver og én detalje. Villaen er præmieret for den særlige bevaringsværdige renovering samt for de arkitektoniske kvaliteter.

Udvendigt er ejendommen fremtidssikret med omfangsdræn og pumpebrønde. Den næsten vedligeholdesfrie have på 571 m2 er smuk anlagt af havearkitekt med skønt orangeri delvist opmuret i de gamle sten fra kælderen, pergola, forskellige niveauer og belægninger i københavner brosten, slotsgrus, trædesten i Ølandsbrud samt træterrasse i hårdttræ.

Af beplantning kan nævnes de store platantræer mod vejen, stammehække med paradisæbler og det særlige fredet ”handkerchief” træ med de fineste lommetørklæder i blomst om foråret.

Villaen med navnet ”Lundholmen” opført i 1904 har haft ganske få ejere. Ud fra de gamle tegninger er ejendommen udvendigt renoveret stort set som ved husets opførelse med bl.a. skifertag fra Randers Tegl, linolie døre og vinduer med trukket glas efter skabeloner fra husets oprindelse samt et omfattende kobberarbejde. Husets navn på facaden er ligeledes opsat igen efter 75 år.

Ejendommen indeholder 192 m2 boligareal samt 96 m2 underetage og aflukket privat parkering.

Den repræsentative easy living bolig har gulvvarme overalt, massive parketgulve, støbte terrazzogulve fra Råform, massive døre med messing håndtag, høje paneler og smuk genskabt stuk og dørportaler fra Møller stuk. Køkken og garderobeskabe er fra Kvänum og de smukke farver fra File under Pop er nøje udvalgt og giver huset en imødekommenhed og varme.

Boligen indeholder entré, stor opholdsstue med åben pejs og udgang til vestvendt terrasse. Herudover åbent lyst køkken med fransk Lacanche gaskomfur, gaspejs og udgang til skøn terrasse med sol hele dagen og adgang det det pragtfulde orangerie. I stueetagen ligeledes kontor og adgang til sekundær indgang med hall og gæstetoilet via opholdsstuen.

På 1. sal: Repos, soveværelse, stort badeværelse i klassisk engelsk stil med brus, badekar og dobbelt håndvask samt forældreafdeling med rosetter med glødepære i stuk, påklædningsværelse en suite med indbyggede skabe samt udgang til altan mod syd og nord.

I underetagen i høj boligstandard med parketgulve og egen indgang: Tre store opholdsrum velegnet til teenagere, badeværelse med brus samt vaskerum.

Alt i alt et ualmindeligt dejligt hus, som byder på det gode liv på en underspillet måde, hvor luksus og funktionalitet er afgørende.

Læs mere Læs mindre

Kontakt Lützau

Bestil fremvisning

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Nyeste boliger

Med udsigt og få meter til Svanemølle Sandstrand udbydes den helt og aldeles charmerende 3-længet ”vognports bolig”.

Strandpromenaden 57 København
København Ø
Charlottenlund Ordrup Jagtvej 117 Charlottenlund
Persondatapolitik