Malmøgade 5, 3., København Ø - Lützau Book fremvisning
Tilbage

Gennemrenoveret og smuk istandsat herskabslejlighed på 328 m² med elevator og altan.

Gennemrenoveret og smuk istandsat herskabslejlighed på 328 m² med elevator og altan. Ejendommen er beliggende på Malmøgade, som er en af Østerbros mest attraktive adresser tæt på Østre Anlæg, Holmens Kirkegård, Kastellet og Søerne. I området er der gode parkeringsmuligheder med bl.a. med 24 ladestandere indenfor få hundrede meter.

Lejligheden ligger desuden tæt på gode indkøbsmuligheder, Østerport Station, Metro og centrum. Den eksklusive lejlighed ligger på 3. sal i en smuk ejendom opført i år 1900 med en fantastisk flot og repræsentativ opgang.

Lejligheden er smagfuldt gennemrenoveret i 2021/2022 med eksklusive materialer af højeste kvalitet med bl.a. nyt køkken, skabsløsninger og badeværelser fra Handcrafted Interior, nye brede sildebensparketgulve i eg og smukke stuklofter og høje paneler.

Herskabslejligheden indeholder entré med walk-in garderobe og gæstebadeværelse med RVB og Damixa messing armaturer, tre pragtfulde opholdsstuer en suite med flot reolvæg i den ene stue og forbindelse til stor spisestue. Herudover gæsteværelse med garderobeskab, fordelingsgang med adgang til børneværelse, forældresoveværelse med indbyggede garderobeskabe og TV-væg. Endvidere bryggers med vaskemaskine og tørretumbler samt flot badeværelse med armaturer fra RVB.

For ende ad gangen stort spisekøkken med fransk altan og lysegrå malede elementer med Arabescato Faniello marmor bordplader. Køkkenet er indrettet med et stort udvalg af eksklusive hårde hvidevare fra Gaggenau, Liebherr, Miele og Quooker og der henvises til salgsopstillingen for detaljerede oplysninger. Køkkenarmatur er fra Perrin & Rowe med rinse.

Alt i alt en helt og aldeles sjælden gennemført og smagfuld herskabslejlighed.

Læs mere Læs mindre

Kontakt Lützau

Bestil fremvisning

Nyeste boliger

Uprætentiøst og underspillet luksusejendom på den attraktive og rolige beliggende Margrethevej i hjertet af Hellerup.

Margrethevej 15 Hellerup
Hellerup
København V Gærtorvet 14, 13. 2. København
Persondatapolitik