Landemærket 27, 3. tv., København K - Lützau
Tilbage

Eksklusiv "plug and play" citylejlighed uden bopælspligt med elevator, altan og elleve franske altaner.

Eksklusiv “plug and play” citylejlighed uden bopælspligt på 238 m² med elevator, altan og elleve franske altaner. Lejligheden er centralt beliggende i et stille område ved Rundetårn og Kongens Have.

Den smagfulde lejlighed er af nuværende ejer ombygget til perfektion i 2018 med bl.a. italienske made to measure møbler, Dux senge design tæpper og lamper fra Porta Romana m.v. Alt inventar kan tilkøbes.

Lejligheden som strækker sig over en hel etage har flotte stucco lustro behandlet drager og brede plankegulve i lud- og voksbehandlet ask. De to badeværelser og gæstetoilettet er renoveret med crema marfil fliser, snedkerudførte spejlskabe fra Vivre samt toiletter og vaske fra Geberit. Endvidere lys styring, wifi installationer, indbygget sound systems og TV/homecinema/AppleTV i alle værelser. Der er gulvvarme i alle rum bortset fra bryggerset og alle elinstallationer er nye.

Lejligheden indeholder entré med indbygget garderobeskabe og gæstetoilet. Stor stue med biopejs og tre franske altaner. I åben forbindelse køkken og spisestue med udgang til stor vestvendt altan mod gården via tre dobbelte altandøre. Køkkenet er fra Svane med push og soft-lukke funktion, Siemens hvidevarer integreret i køkkenets design og armatur fra Quooker, Fusion Square 3-i-1 hane med varmt samt koldt og kogende vand.

Herudover tre soveværelser hvoraf de to soveværelser er med tilhørende badeværelser en suite. Alle soveværelser har indbyggede garderobeskabe. Med udgang til bagtrappen ligeledes bryggers med Siemens vaskemaskine og tørretumbler, overskabe og Vola armatur i børstet krom.

Det er muligt at leje to parkeringspladser i ejendommens p-kælder. Der medfølger et godt kælderrum på 13 m².

Læs mere Læs mindre

Kontakt Lützau

Bestil fremvisning

Nyeste boliger

Funktionel ét-plans villa på 749 m² sydvestvendt grund attraktivt beliggende på Søbakken og i gåafstand til Skovshoved skole, SIF og havnen

Søbakken 6A Charlottenlund
Charlottenlund
København Ø Rosenvængets Allé 11, 3. th København
Persondatapolitik