Kæmpehøjvej 4, Vedbæk - Lützau
Tilbage

Sandbjergs formentlig bedst beliggende grund/ejendom med tilladelse til opførelse af meget stor stråtækt lystejendom.

Sandbjergs formentlig bedst beliggende grund/ejendom med tilladelse til opførelse af meget stor stråtækt lystejendom. Helt på toppen af Sandbjerg i Vedbæk ligger denne pragtfulde ejendom med milevid udsigt over Øresund og Vedbækdalen helt til Sverige. Grunden, der er på mere end 32.000 m², ligger helt ugenert i et stærkt kuperet terræn formet af istiden i et særdeles smukt område. Udsigten, de kuperede formationer og skoven gør formentlig grunden til en af de absolut smukkeste og bedst beliggende i Sandbjerg. Ejendommen har to adgangsveje, begge udstyret med elektriske porte og portanlæg. Fra den ene port ankommer man på toppen af grunden. Fra den anden port ankommer man fra bunden af grunden, hvor man ad en snoet vej bliver ført under trækronerne, langs skrænterne forbi en lille skovsø og til sidst igennem parken, før man ankommer til husets gårdsplads. Sandbjerg er et særdeles eksklusivt område, der er kendetegnet ved få, men store, ejendomme beliggende i landzone, men alligevel tæt på byen med kun 20 minutters kørsel til Rådhuspladsen. Området er en del af Maglemosefredningen.

Det eksisterende hus blev totalrenoveret af den tidligere ejer i 2006/07 og indeholder 232 m² bolig og 52 m² kælder samt udhus. Ejendommen indeholder entré med forstue samt gæstetoilet, 3 stuer en suite med udgang til stuens sydvendte terrasse: Via den store opholdsstue er der en separat soveafdeling med 1 værelse, gang og brusebadeværelse. Herudover spisestue, stort køkken og bryggers med udgang til ejendommens gårdsplads. Forældreafdelingen er beliggende med den skønne udsigt og indeholder mindre garderobeværelse og badeværelse. I kælderen: flere gode disponible rum med gulvvarme. Bemærk den lave ejerudgift.

Nuværende ejer har indhentet tilladelse fra både kommune og fredningsmyndigheder til at ombygge eller nyopføre en meget stor eksklusiv stråtækt lystejendom på bakketoppen, hvor det eksisterende hus ligger. Arkitekttegninger medfølger. Arkitekten har designet lystejendommen, så der både sikres optimal udsigt over Øresund og over grundens kuperede park og skov. Det består af en stueetage på 250 m². Dertil kommer delvis udnyttet tagetage. Da grunden er meget smukt og kraftigt skrånende, er der også tegnet en underetage, der kan være op til 250 m², med store vinduer med udsigt ned over parken. Dertil kommer et tilhørende 81 m² stort garageanneks med 3 porte og plads til redskaber, ATV m.v. De viste 3D tegninger er kombineret med fotos af grunden, således at man kan se, hvordan lystejendommen vil komme til at fremstå i omgivelserne. Ejerudgiften er baseret på den eksisterende ejendom.

Kontakt Lützau

Bestil fremvisning

Nyeste boliger

Smuk palæejendom med udsigt over Øresund og bugten ved Svanemøllestranden.

Strandøre 14 København
København
Dyssegård Dalstrøget 105, 1. Dyssegård
Persondatapolitik