Tilbage

Istandsat og hyggelig lejlighed på 48 m² med sydvendt altan med flot kig ud over villavej.

Istandsat og hyggelig lejlighed på 48 m² med sydvendt altan med flot kig ud over villavej. Boligen er beliggende i velholdt rødstensejendom fra 1936 med præsentabel opgang, dørtelefon, grønt fællesareal og gode parkeringsforhold.

Lejligheden er i 2021 istandsat og fremstår indflytningsklar med malede plankegulve, nyt køkken og badeværelse med gulvvarme samt ny el.

Boligen indeholder entré, minimalistisk brusebadeværelse med mørkegrå fliser, soveværelse og opholdsstue med flotte grå køkkenelementer med hårde hvidevarer og udgang til altan.

Til lejligheden medfølger et kælderrum.

Lejligheden er beliggende på Hyldegårdsvej i Ordrup tæt på gode indkøbsmuligheder, caféer og restauranter på Ordrupvej og Jægersborg Allé.

Af naturskønne områder i umiddelbar nærhed kan nævnes Ordrup Park, Bernstorffparken, Dyrehaven, Bellevue Strand, Charlottenlund Fort og Charlottenlund Strandpark.

Hyldegårdvej ligger ligeledes centralt i forhold til offentlige transportmidler. Ordrup Station ligger i kun 550 meters afstand, hvorfra det tager 15 minutter i tog til København.

Læs mere Læs mindre

Kontakt Lützau

Bestil fremvisning

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Nyeste boliger

Tilbagetrukket fra Store Kongensgade

Store Kongensgade 110D, 3. tv København
København K
København K Fredericiagade 16, 3. th København
Persondatapolitik