Holsteinsgade 42, 3. tv., København Ø - Lützau / Book fremvisning
Tilbage

Charmerende og indflytningsklar lejlighed på 82 m² med solrig altan på 3. sal i den attraktive Holsteinsgade.

Charmerende og indflytningsklar lejlighed på 82 m² med solrig altan på 3. sal i den attraktive Holsteinsgade få hundrede meter fra Willemoesgade, det hyggelige Rosenvængets Kvarter og Østerbrogade med butikker, restauranter og caféer. På cykel kun 10 minutter til indre by og Nordhavn med bl.a. mulighed for badning på Sandkaj. Af grønne områder i nærheden kan nævnes Kastellet, Langelinie og fælledparken.

Den lyse og indbydende lejlighed har store termovinduer, flot stuk, egetræsplankegulve og radiatorskjulere. Boligen indeholder entré med integreret spots i loftet og indbygget skab med kombineret vaskemaskine og tørretumbler samt istandsat toilet og separat badeværelse med brus.

I forlængelse af entréen åbent køkken med hvide elementer med bl.a. opvaskemaskine og udsigt til ejerforeningens hyggelige gård. Lejlighedens to skønne stuer er pt. indrettet som opholdsstue og spisestue, men spisestuen kan evt. omdannes til et soveværelse. Endvidere stort soveværelse med udgang til altan mod Holsteinsgade og påklædningsværelse/børneværelse.

Til lejligheden medfølger brugsret til loftsrum. Der er ligeledes fibernet og dørtelefon. Ejendommen er velholdt med et hyggeligt gårdmiljø og en veldrevet ejerforening.

Nærmeste metro er Trianglen med en afstand på 850 meter. En helt og aldeles skøn og hyggelig lejlighed centralt beliggende på Østerbro.

Læs mere Læs mindre

Kontakt Lützau

Bestil fremvisning

Nyeste boliger

Smukt og smagfuldt istandsat engelsk rækkehus fra 1903 fredeligt beliggende på Christiansholms Parkvej i den sydlige karré mod Christiansholm Slot.

Christiansholms Parkvej 18 Klampenborg
Klampenborg
Hellerup Kildegårdsvej 25, st.th. Hellerup
Persondatapolitik