Gardes Allé 28, Hellerup - Lützau
Tilbage

Gennemrenoveret palævilla på Gardes Allé i smagfuld stand med design i international stil.

Gennemrenoveret palævilla beliggende midt på den attraktive sundvej Gardes Allé tæt på Øresund, Øregårdsparken Strandvejens mange butikker, indkøbsmuligheder, Tranegårdsskolen og Øregaard Gymnasium.

Ejendommen fremstår i smagfuld stand med design i international stil. Alt inventar i køkken, badeværelser og garderobeskabe er fra Simonsen & Czechura. Herudover Vola armaturer i kobber, ny el og lysdesign fra Møller & Rothe samt 35 cm brede Dinesen Douglas plankegulve overalt bortset fra kælderen. Der er gulvvarme overalt med undtagelse af anden sal.

Ankomst til ejendommen sker via præsentabel nyanlagt ankomstplads med automatisk port samt carport med ladestander.

Den repræsentative hvidpudsede villa med sort glaseret tegltag indeholder i alt 427 etagemeter fordelt på fire plan.

I stueplan: Entré, gæstetoilet og hall med smukt trappeløb til 1. sal. Herfra adgang til stor opholdsstue med karnap og biopejs fra Philip Pejse. I direkte forbindelse stor spisestue og åbent køkken af højeste kvalitet fra Simonsen & Czechura i varm grålig nuance med granitbordplader, kobber greb og emhætte samt eksklusive hårde hvidevarer fra Gaggenau.

Fra både køkken og spisestue direkte udgang til dejlig solrig terrasse i hårdttræ med markise og nedgang til den sydvendte have.

På første sal: Fordelingsgang med adgang til to badeværelser fra alle værelser. Forældresoveværelse med udgang til altan, to gode børneværelser (det ene børneværelse anvendes i praksis til påklædningsværelse) samt disponibelt værelse med indbygget skabsvæg samt trappe op til anden sal.

Ejendommens anden sal på 57 m² er fuldt udnyttet med loft til kip og Velux tagaltan og fungerer som fitnessrum, men har mange anvendelsesmuligheder.

Kælderen er udgravet og belagt med gulvfliser og indeholder vaskerum, badeværelse og tre gode disponible opholdsrum som er velegnet til opholdsrum for au-pair og børn i teenage alderen.

Ejendommen opvarmes med fjernvarme.

Alt i alt en indflytningsklar palæejendom udover det sædvanlige.

Læs mere Læs mindre

Kontakt Lützau

Bestil fremvisning

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Nyeste boliger

Med udsigt og få meter til Svanemølle Sandstrand udbydes den helt og aldeles charmerende 3-længet ”vognports bolig”.

Strandpromenaden 57 København
København Ø
Charlottenlund Ordrup Jagtvej 117 Charlottenlund
Persondatapolitik