Gærtorvet 14, 13. 2., København V - Lützau
Tilbage

Med imponerende udsigt over København i det 50 meter høje tårn tegnet af C.F. Møller Architects og 35 m² fantastisk privat tagterrasse.

Med imponerende udsigt over hele København i det 50 meter høje Grønlunds Tårn tegnet af C.F. Møller Architects er lejligheden beliggende på øverste etage med 35 m² fantastisk privat tagterrasse noget ganske særligt.

Her kan du nyde en vidunderlig hverdag i den attraktive københavnerbydel Carlsberg Byen tæt på det gamle Vesterbro og historiske Humleby som kombinerer gammel og nyt.

Grønlunds Tårn er opført i 2021 og ligger ved Vesterfælledvej, 400 meter fra Hotel Ottilia med eksklusiv rooftop restaurant og terrasse samt Carlberg Byens store udvalg af caféer, restauranter og kaffe- og burgerbarer. Det verdenskendte Aire Ancient Baths, kendt fra New York og Barcelona, er også værd at nævne som et  hotspot i Carlsberg Byen.

Den eksklusive penthouselejlighed på 105 m² har en attraktiv loftshøjde, flot lysindfald med store vinduespartier og forskellige udsigter fra alle lejlighedens rum. Med stor afstand til nærmeste naboer er lejligheden meget privat uden indkig fra genboer.

Overalt i lejligheden er gulvvarme, flotte egetræsplankegulve og minimalistiske grå fliser på badeværelset. Lejligheden indeholder entré med garderobeopbevaring, badeværelse med hvide elementer, brus og vaskesøjle med Miele vaskemaskine og tørretumbler.

Endvidere stort køkken alrum med hvide køkkenelementer og hårde hvidevarer fra Miele integreret i køkkenets design, spiseplads og opholdsstue med biopejs og udgang til overdækket altan. Herudover tre soveværelser med garderobeskabe.

Den private tagterrasse er beliggende på 14. etage med adgang via trapper eller elevator.

I ejendommen er to elevatorer og 45 boliger fra 5.-13. sal. I ejendomme er kun to lejligheder med tagterrasse. Derudover erhverv og butikker. Der er brugsret til privat depotrum i kælder.

Grønlunds Tårn ligger 800 meter til nærmeste metro og kun 400 meter til S tog,  Enghaveparken og i kort afstand til Frederiksberg.

Der er gode parkeringsmuligheder i Carlsberg Byen både for opladning af elbiler i gadeplan og i Carlsberg Byens elleve parkeringskældre som du kan læse mere om her: https://www.carlsbergbyen.dk/om-carlsberg-byen/omraadet/her-ligger-carlsberg-byen/parkering 

Læs mere Læs mindre

Kontakt Lützau

Bestil fremvisning

Nyeste boliger

Uprætentiøst og underspillet luksusejendom på den attraktive og rolige beliggende Margrethevej i hjertet af Hellerup.

Margrethevej 15 Hellerup
Hellerup
København V Gærtorvet 14, 13. 2. København
Persondatapolitik