Fabritius Alle 9, Klampenborg - Lützau
Tilbage

Funktionel étplans villa i forskudt plan på fuldstændig ugenert grund på den eftertragtede vej Fabritius Allé.

Funktionel étplans villa på 240 m² beliggende på fuldstændig ugenert grund på den eftertragtede vej Fabritius Allé. Den smukke allé, som er kendt for de originale gaslygter til gadebelysning, som eneste villavej i Danmark, ligger få hundrede meter til Øresund, Dyrehaven og Klampenborg Station samt tæt på skoler og gode indkøbsmuligheder.

Ejendommen fremtræder overalt i indflytningsklar og flot stand og indeholder hall med gæstetoilet, stort køkken alrum med stor indbygget reol, gennemgående pejs, stort ovenlysvindue og udgang til husets store terrasse. Køkkenelementerne er røget eg med ståbordplade, induktion og Quooker. I forbindelse med køkkenet to stuer en suite med dobbelte terrassedøre.

Herudover bryggers med separat indgang i forlængelse af hallen. Forældreafdelingen er indrettet med stor walk-in og badeværelse en suite og soveværelse med udgang til en terrasse. Endvidere fordelingsgang med skabsvæg, badeværelse med kar og brus og børneværelse med udgang til den samme terrasse som fra forældresoveværelset.

I forskudt plan tre gode børneværelser med garderobeskabe og walk-in i det ene børneværelse. Der er plads til parkering af to biler i separate carporte og fra vejen er villaen aflukket med låge.

Læs mere Læs mindre

Kontakt Lützau

Bestil fremvisning

Nyeste boliger

Funktionel ét-plans villa på 749 m² sydvestvendt grund attraktivt beliggende på Søbakken og i gåafstand til Skovshoved skole, SIF og havnen

Søbakken 6A Charlottenlund
Charlottenlund
København Ø Rosenvængets Allé 11, 3. th København
Persondatapolitik