Tilbage

Helt og aldeles charmerende ejendom på eftertragtede beliggenhed tæt på Øresund.

I det skønne og stemningsfulde hus på Fabritius Allé 16 i Klampenborg åbner der sig en verden af muligheder, både inde og ude.

Med sine fire etager og 295 m² udnyttede etagemeter rummer huset utallige værelser, der inviterer til kreativ udfoldelse og hyggelige stunder. Den grønne og frodige have er lige så indbydende med forskellige “rum”, der indbyder til udendørs aktiviteter og afslapning.

Villaen har charme og sjæl med fine detaljer som bl.a. stuk i lofter, flotte franske døre og sprossede vinduer. Stueetagen indeholder hall med gæstetoilet og tre skønne stuer med sortmalede plankegulve. Fra spisestuen direkte udgang til den store vestvendt terrasse med markise og nedgang til haven.

Opholdsstuen har indbyggede reoler som er håndbyggede på stedet samt pejs med pejseindsats fra Philip Pejse. Herudover kontor og flot håndsnedkererede køkken fra Handcrafted år 2019 med malede mørke fronter og carrara marmorbordplader, der indbyder til kulinarisk eventyr.

På første sal er tre gode soveværelser samt brusebadeværelse. Det ene soveværelse er omdannet til walk-in garderobe. Forældresoveværelser er indrettet med fransk altan og børneværelset har dybe indbyggede skabe, installeret vask og udgang til terrasse.

På loftetagen et disponibelt rum med udgang til egen sydvendt terrasse.

Kælderen er anvendelig og istandsat og indeholder forrum med indbyggede skabe, stort badeværelse med badekar og bruser, bryggers og depotrum. Desuden to gode disponible rum indrettet som teenageværelse og opholdsrum med udgang til haven via dobbelt glasdør. I kælderen er installeret genvinding ventilation fra Duka i alle rum.

Haven er pragtfuld og fuldstændig ugeneret med skøn ny overdækket pergola og tre gode opbevaringskure til haveredskaber, cykler og brænde.

Den smukke allé hvor ejendommen er beliggende er kendt for de originale gaslygter til gadebelysning som eneste villavej i Danmark. Lygterne skaber en magisk atmosfære, der lyser vej til hjemmet og tilføjer en ekstra dimension til området. Se mere om vejen og lygterne på www.fabritiusalle.dk.

Vejens beboere har et godt sammenhold med udgangspunkt i det gaslaug, som er oprettet til at sørge for driften af gaslygterne. Vejen har fibernet og får fjernvarme i 2025.

Fabritius Allé er en eftertragtede beliggenhed med kun få hundrede meter til Øresund, Dyrehaven og Klampenborg Station samt tæt på skoler og området gode indkøbsmuligheder på Ordrupvej og Jægersborg Allé. Som ”genbo” ligger Christiansholm Mose med bl.a. to tennisbaner.

Bemærk den lave ejerudgift.

Læs mere Læs mindre

Kontakt Lützau

Bestil fremvisning

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Nyeste boliger

Udlejes kun til lejere som ikke har behov for at tage folkeregisteradresse.

Toldbodgade 38B, 4. tv. København
København K
Hørsholm Kirsebærvej 8 Hørsholm
Persondatapolitik