Engbakkevej 7, Charlottenlund - Lützau / Book fremvisning her
Tilbage

På lukket villavej nær Dyrehaven i Charlottenlund.

Velholdt rødstensvilla med en funktionel og god planløsning beliggende på lukket villavej nær Dyrehaven, Skovgårdsskolen og  gode indkøbsmuligheder på Jægersborg Allé.

Ejendommen er fra 1936 og højt beliggende på en skøn 995 m² solrig helt ugenert sydvestvendt grund. Med i alt 365 etagemeter fordelt på tre etager er der god plads til børn og teenagere. Villaen indeholder: Entré med god garderobeplads, gæstetoilet, to skønne og lyse opholdsstuer en suite begge med brændeovn og med udgang til haven med stort sydvestvendt terrassedæk. Derudover åbent køkken i direkte forbindelse med spisestue og udgang til terrassen.

På 1. sal: Forældreafdeling med badeværelse en suite og udgang til dejlig altan, to gode børneværelser (oprindeligt tre) det ene med altan samt børnebadeværelse med kar og brus. I kælderen: Stort opholdsrum med trappeopgang til den ene stue, bryggers med badekar, separat toilet samt 3 disponible rum. Derudover 30 m² udhus og indbygget garage.

Læs mere Læs mindre

Kontakt Lützau

Bestil fremvisning

Nyeste boliger

Smukt og smagfuldt istandsat engelsk rækkehus fra 1903 fredeligt beliggende på Christiansholms Parkvej i den sydlige karré mod Christiansholm Slot.

Christiansholms Parkvej 18 Klampenborg
Klampenborg
Hellerup Kildegårdsvej 25, st.th. Hellerup
Persondatapolitik