Engbakkevej 7, Charlottenlund - Lützau
Tilbage

På lukket villavej nær Dyrehaven i Charlottenlund.

Velholdt rødstensvilla med en funktionel og god planløsning beliggende på lukket villavej nær Dyrehaven, Skovgårdsskolen og  gode indkøbsmuligheder på Jægersborg Allé.

Ejendommen er fra 1936 og højt beliggende på en skøn 995 m² solrig helt ugenert sydvestvendt grund. Med i alt 365 etagemeter fordelt på tre etager er der god plads til børn og teenagere. Villaen indeholder: Entré med god garderobeplads, gæstetoilet, to skønne og lyse opholdsstuer en suite begge med brændeovn og med udgang til haven med stort sydvestvendt terrassedæk. Derudover åbent køkken i direkte forbindelse med spisestue og udgang til terrassen.

På 1. sal: Forældreafdeling med badeværelse en suite og udgang til dejlig altan, to gode børneværelser (oprindeligt tre) det ene med altan samt børnebadeværelse med kar og brus. I kælderen: Stort opholdsrum med trappeopgang til den ene stue, bryggers med badekar, separat toilet samt 3 disponible rum. Derudover 30 m² udhus og indbygget garage.

Læs mere Læs mindre

Kontakt Lützau

Bestil fremvisning

Nyeste boliger

Funktionel ét-plans villa på 749 m² sydvestvendt grund attraktivt beliggende på Søbakken og i gåafstand til Skovshoved skole, SIF og havnen

Søbakken 6A Charlottenlund
Charlottenlund
København Ø Rosenvængets Allé 11, 3. th København
Persondatapolitik