Dyrehavevej 27, Klampenborg - Lützau / Book fremvisning her
Tilbage

Smukt og smagfuldt istandsat rækkehus på i alt 358 etagemeter tæt på Øresund og Dyrehaven.

Smukt og smagfuldt istandsat rækkehus fra 1902 beliggende i de engelske rækkehuses nordlige karré. Ejendommen fremtræder overalt i indbydende og indflytningsklar stand med sildebensparket og Douglas plankegulve, smuk stuk, høje paneler, radiatorskjulere og fyldningsdøre.

Det attraktive rækkehus på 265 m² bolig samt 93 m² underetage er fordelt på fire plan. Stueetagen indeholder flot hall med trappeløb til første sal og underetagen samt tre skønne lyse stuer en suite med to svenske porcelæns brændeovne og fire indbyggede hjørnereoler i den ene stue.

Underetagen der har gulvvarme overalt indeholder: Stor sekundær entré med indbyggede skabe under trappen, hyggeligt opholdsrum med indbygget reolvæg og adgang til separat depotrum. I åben forbindelse stort spisekøkken med køkken ø fra Kvänum med klassiske grå elementer og brun/grålige naturstens bordplader, Quooker og eksklusive armaturer og hårde hvidevarer. Herudover lille brusebadeværelse.

Fra underetagen er der udgang til rækkehusets to private gårdhaver samt karréns gårdmiljø med grønne fællesarealer.

På 1. sal er der ligeledes gulvvarme overalt. Etagen indeholder repos og fordelingsgang med to indbyggede skabe. Stilfuldt og klassisk engelsk indrettet badeværelse med høje paneler, badekar og bruseniche med hvide vægfliser. Fra badeværelset er ligeledes direkte adgang til forældreafdelingen via skydedør med flot åbent walk-in med indbyggede garderobeskabe og charmerende bænk under vinduespartiet. Derudover to gode børneværelser, hvoraf det ene værelse har udgang til balkon.

Anden salen er indrettet som en selvstændig afdeling velegnet til teenager eller au pair med stort opholdsrum med hems, soveværelse, køkken med vaskemaskine og tørretumbler samt brusebadeværelse med gulvvarme.

De eftertragtede engelske rækkehuse ligger få hundrede meter til Øresund, Dyrehaven og Klampenborg Station samt tæt på områdets gode skoler og indkøbsmuligheder.

Læs mere Læs mindre

Kontakt Lützau

Bestil fremvisning

Nyeste boliger

Smukt og smagfuldt istandsat engelsk rækkehus fra 1903 fredeligt beliggende på Christiansholms Parkvej i den sydlige karré mod Christiansholm Slot.

Christiansholms Parkvej 18 Klampenborg
Klampenborg
Hellerup Kildegårdsvej 25, st.th. Hellerup
Persondatapolitik