Christiansholms Vænge 11, Klampenborg - Lützau
Tilbage

Eftertragtet nybygget rækkehus tegnet af Danielsen Architecture med få hundrede meter til Øresund, Dyrehaven og Klampenborg Station.

Eftertragtet nybygget rækkehus tegnet af Danielsen Architecture med få hundrede meter til Øresund, Dyrehaven og Klampenborg Station samt tæt på områdets gode skoler og indkøbsmuligheder.

Boligen er opført og indrettet i eksklusive materialer udvendigt som indvendigt og har en veludført planløsning med fire soveværelser og to badeværelser og dermed plads til den store familie.

Den stilrene rækkehusbebyggelse er beliggende på en blind vej med attraktive parkeringsforhold for vejens beboere og gæster.

Rækkehusets veludnyttede 144 kvadratmeter er fordelt på to etager. Dertil kommer en forhave på husets østside samt privat indkørsel belagt med brosten og en velanlagt baghave på husets vestside med flisebelagt terrasse, græsareal og opbevaringsskur.

Stueetagen er lys og indeholder entré med god skabsplads, gæstebadeværelse med vaskemaskine og tørretumbler, stort køkken med et dejligt lysindfald og alle hårde hvidevarer fra Siemens og vinkøleskab fra Cavecool. I åben forbindelse adgang til den hyggelige opholdsstue med direkte adgang til den vestvendte terrasse.

Førstesalen er særdeles veludnyttet indeholdende fire soveværelser og et badeværelse, som kan tilgås fra alle værelser.

Husets facader er muret med sten fra Petersen Tegl og alle vinduespartier er leveret af Krone og produceret i massivt egetræ. Det samme er hoveddøren, som er specialfremstillet til rækkehusbebyggelsen.

Indvendigt er materialevalget i køkken og badeværelse fra Svane med integrerede greb i alle elementer, fronter i massivt egetræ, Silestone køkkenbordplade og Quooker. Badeværelseselementerne er matchende med silkebløde Coretop bordplader og armaturer fra det danske designmærke Cassøe.

Husets flotte plankegulve er fra den østrigske træproducent Admonter og udført i europæisk egetræ, mens klinkegulvene er fra det hollandske designmærke Mosa. Trappen mellem husets to etager er ligeledes specialfremstillet til projektet og designet af Danielsen Architecture.

Nuværende ejer har gennemført adskillige opgraderinger, såvel både udvendigt som indvendigt. Dette er gjort i overensstemmelse med husets og materialernes høje kvalitet og er prikken over i’et på dette eksklusive og indflytningsklare rækkehus.

Udvendigt er etableret nye elinstallationer, opsat ladestander til elbil i indkørslen, og motoriseret markise over den vestvendte terrasse. Flisebelægningen er udvidet og ved alle hækplanter er anlagt dækbark, som giver et flot finish til beplantningen.

Indvendigt er der monteret dobbelt glasdør på gæstebadeværelset, monteret lækre gardiner lavet på specialmål som kan overtages efter aftale samt opsat snedkerlavede indbygningsskabe i to af de fire soveværelser.

I køkkenet er indbygget vinkøleskab og glashylder.

Alt i alt et virkelig dejligt rækkehus til børnefamilien, der sætter pris på en nyopført kvalitetsbolig, hvor vedligeholdelsen er meget begrænset.

Læs mere Læs mindre

Kontakt Lützau

Bestil fremvisning

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Nyeste boliger

Med udsigt og få meter til Svanemølle Sandstrand udbydes den helt og aldeles charmerende 3-længet ”vognports bolig”.

Strandpromenaden 57 København
København Ø
Charlottenlund Ordrup Jagtvej 117 Charlottenlund
Persondatapolitik