Christiansholms Parkvej 18, Klampenborg - / Book fremvisning
Tilbage

Smukt og smagfuldt istandsat engelsk rækkehus fra 1903 fredeligt beliggende på Christiansholms Parkvej i den sydlige karré mod Christiansholm Slot.

Smukt og smagfuldt istandsat engelsk rækkehus fra 1903 fredeligt beliggende på Christiansholms Parkvej i den sydlige karré mod Christiansholm Slot. Boligen på 222 m² er fordelt på 3 plan.

I stueetagen: Smuk hall med garderobe og trappeløb med flot løber til 1. sal samt nedgang til underetagen. Herudover stor opholdsstue og spisestue med brændeovn i ét åbent rum med smuk restaureret stuk, plankegulve og speciallavet radiatorskjulere. Planløsningen har oprindeligt været 2 stuer en suite.

I underetagen med gulvvarme og poleret betongulve: Stort spisekøkken med elementer og skabe fra Kvänum, brændeovn samt udgang til den sydvendte flisebelagte gårdhave. Derudover bryggers med indbyggede skabe, gæsteværelse, brusebadeværelse med hvide fliser og fordelingsgang med udgang til den mindre gårdhave og karréns grønne fællesarealer.

På 1. sal: Repos og fordelingsgang med indbyggede skabe, forældresoveværelse med skabsvæg og tapet fra Zuber, stort børneværelse, nyt gæstetoilet med tapet fra William Morris og badeværelse med tapet fra Cole & Son. Både gæstetoilet og badeværelse er udskiftet i 2020 med alt fra Aquadomo.

Boligens inventar kan tilkøbes med undtagelse af kunst.

De eftertragtede engelske rækkehuse ligger kun få hundrede meter til Øresund, Dyrehaven og Klampenborg Station samt tæt på skoler og gode indkøbsmuligheder.

Læs mere Læs mindre

Kontakt Lützau

Bestil fremvisning

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Nyeste boliger

Med udsigt og få meter til Svanemølle Sandstrand udbydes den helt og aldeles charmerende 3-længet ”vognports bolig”.

Strandpromenaden 57 København
København Ø
Charlottenlund Ordrup Jagtvej 117 Charlottenlund
Persondatapolitik