Broholms Alle 28, 1. tv., Charlottenlund - Lützau / Book fremvisning
Tilbage

Hyggelig to værelseslejlighed centralt beliggende på Broholms Allé bag Ordrup Station med sydvendt altan i veldrevet ejerforening.

Hyggelig to værelseslejlighed centralt beliggende på Broholms Allé bag Ordrup Station med sydvendt altan i veldrevet ejerforening. Murstensejendommen er fra 1935 og alle opgange er renoveret indenfor de senere år.

Lejligheden har charmerende plankegulve og indeholder entré med garderobeskab, stor stue med udgang til sydvestvendt altan og dejligt soveværelse med stort indbygget skab og fransk altan. Derudover hvidt elementkøkken med integreret vaskemaskine samt badeværelse med brus.

Lejligheden er centralt beliggende tæt på gode indkøbsmuligheder, caféer og restauranter på Ordrupvej og Jægersborg Allé. Af naturskønne områder i umiddelbar nærhed kan nævnes Bernstorffparken, Dyrehaven, Bellevue Strand, Charlottenlund Fort og Charlottenlund Strandpark.

Området byder ligeledes på et stort udvalg af daginstitutioner og Skovgårdsskolen og Ordrup Skole i gå- og cykelafstand. Ejendommen har endvidere et hyggeligt gårdmiljø, mulighed for brug af loftsværelse til overnattende gæster uden beregning, privat parkering for beboerne, cykelparkering samt brugsret til lofts- eller kælderrum. Ejerforeningen tillader ikke hund, men udlejning er tilladt.

Læs mere Læs mindre

Kontakt Lützau

Bestil fremvisning

Nyeste boliger

Smukt og smagfuldt istandsat engelsk rækkehus fra 1903 fredeligt beliggende på Christiansholms Parkvej i den sydlige karré mod Christiansholm Slot.

Christiansholms Parkvej 18 Klampenborg
Klampenborg
Hellerup Kildegårdsvej 25, st.th. Hellerup
Persondatapolitik