Brofogedvej 11, 3. tv., København NV - Lützau
Tilbage

Gennemistandsat toværelseslejlighed på 71 m² beliggende i attraktivt up coming område.

Gennemistandsat toværelseslejlighed på 71 m² beliggende på Brofogedvej i gulstensejendom fra 1989 med renoverede opgange, nye vinduer og døre fra 2021.

Lejligheden er fuldstændig gennemrenoveret i 2018 med nyt køkken og badeværelse og ny slebne plankegulve. Den indflytningsklare bolig indeholder entré, stor stue med fransk altan og åbent køkken med hvide Svane elementer og indbyggede hårde hvidevarer fra Electrolux (opvaskemaskine, emhætte, ovn, kogeplade, køl/frys samt vaskemaskine). Herudover soveværelse med fransk altan og skabe. Badeværelset er indrettet med store grå fliser, vedhængt toilet, bruseniche og hvidt badeværelsesmøbel fra Svane.

Ejendommen har et hyggeligt gårdmiljø med græsplæne, overdækket cykelskur og syv parkeringspladser i gården til fri afbenyttelse. Derudover fælles vaskekælder og kælderrum til lejligheden.

Området er et attraktivt up coming område i rivende udvikling. Ejendommen ligger i gåafstand til Nørrebro Station med både S-tog/metro og kun 10-15 min. til Kongens Nytorv. Området byder på et stort udvalg af hyggelige restauranter og caféer som bl.a. Tribeca, Behov, Kaffedepartementet og bageriet Flere Fugle. Herudover fitnesscentrene Trykkeriet, Sats og Fitness World. De mange omkringliggende basarer er meget populære og har et stort udvalg af grøntsager og specialiteter til attraktive priser.

Læs mere Læs mindre

Kontakt Lützau

Bestil fremvisning

Nyeste boliger

Funktionel ét-plans villa på 749 m² sydvestvendt grund attraktivt beliggende på Søbakken og i gåafstand til Skovshoved skole, SIF og havnen

Søbakken 6A Charlottenlund
Charlottenlund
København Ø Rosenvængets Allé 11, 3. th København
Persondatapolitik