Birkevej 16, Virum - Lützau / Book fremvisning her
Tilbage

Arkitekttegnet étplans villa fra 1956 direkte til Furesøen med bade-/bådebro.

Arkitekttegnet étplans villa fra 1956 direkte til Furesøen med privat bade-/bådebro på 1.720 m² stor fuldstændig ugeneret grund for enden af lukket vej.

Denne fantastiske ejendom har aldrig tidligere været udbudt til salg. Villaen indeholder i alt 387 m² beboelse, heraf er 161 m² af beboelsesarealet beliggende i underetagen. Herudover 48 m² registreret kælderareal. Planløsningen er særdeles børne- og ældrevenlig.

Boligen er ombygget i 1994 med kvalitetsmaterialer fra perioden som eksklusive mahogni gulve, træbeklædte vægge og lofter m.v. Ejendommen indeholder entré og stor hall med gæstetoilet og garderobeskab.

Den repræsentative hall har et stort ovenlysvindue og træbeklædte vægge i lyst træ. Fra entréen adgang til stor lys opholdsstue og spisestue i ét med et fantastisk lysindfald. Herfra udgang til 23 m² overdækket terrasse og husets fantastiske terrasse med pragtfuld udsigt over Furesøen. I forlængelse af spisestuen adgang til åbent køkken.

Forældresoveværelset er med indbyggede skabe og badeværelse en suite med badekar og brus. Herudover børneværelse med indbygget skabsvæg og endnu et soveværelse med eget badeværelse og tilhørende garderobeværelse.

I underetagen stort pool område med pejs, sauna, brusebad, toilet og omklædning. I alt 161 m² boligareal, som kan konverteres til reelle boligkvadratmeter. Fra pool området udgang via dobbeltdør til haven. Kælderarealet på 48 m² indeholder flere små disponible rum.

På grunden ved søbredden er et ældre lysthus på 20 m². Søen byder på unikke muligheder for sejlads med egen båd og grill middage med bål ved vandkanten.

Området er fredeligt og ejendommen ligger i cykelafstand til mange fritidsinteresser, sejlklub, spejderhytte, tennis, mountainbike ruter, gåture i de smukkeste skove og kanaler omkring Frederiksdal, og meget mere. En helt og aldeles unik ejendom og beliggenhed.

Læs mere Læs mindre

Kontakt Lützau

Bestil fremvisning

Nyeste boliger

Charmerende og gennemistandsat andelslejlighed på 235 m² beliggende på Nansensgade mellem Søerne og Torvehallerne.

Nansensgade 45 København
København K
København Ø Malmøgade 5, 3. København
Persondatapolitik