Banevej 13, Charlottenlund - Lützau Book fremvisning
Tilbage

Attraktivt enderækkehus opført af P. Søgaard Petersen med mulighed for 232 m² beboelse.

Indbydende og charmerende familiebolig i den populære rækkehusbebyggelse centralt beliggende på Banevej i Charlottenlund ved Ordrup Torv, Ordrup Station og tæt på områdets store udvalg af butikker, gode skoler, Dyrehaven og Øresund.

Det charmerende enderækkehus er opført i gule mursten med grønne skodder, småsprossede vinduer og rødt tegltag. Boligen er opført i 1928 af P. Søegaard Petersen der i samme periode stod for opførelsen af de i alt 33 rækkehuse på Schioldannsvej, Kongeleddet, Hyldegårds Tværvej og Banevej.

Boligen på 163 m² giver mulighed for plads til den helt store familie ved at inddrage spidsloft samt gennemføre istandsættelse af kælder, hvorved der kan opnås 232 m² rigtig gode etagemeter.

Rækkehuset indeholder entré, to store lyse opholdsstuer en suite med franske døre, messinggreb og stuk. Den ene stue med indbygget snedker reolvæg og den anden med smuk antik svensk porcelæns kakkelovn og udgang til husets sydvestvendte 50 kvadratmeter skønne træterrasse og have. Herudover stort køkken alrum med hvide elementer og massiv træbordplade.

Fra køkken udgang til træterrassen, og dejlig solrig have med frugttræer og masser af roser. På 1. sal: Repos, nyere badeværelse med arkitekt Arne Jacobsens Vola armaturer i messing og snedkerfremstillet møbel i røget eg, forældresoveværelse med indbyggede garderobeskabe samt to børneværelser med indbyggede skabe i det ene værelse. Herudover uudnyttet anden sal på ca. 27 m² med mulighed for inddragelse af spidsloft til beboelse.

God, høj og tør kælder på 42 m²: Toilet og tre disponible rum.
Alt i alt et attraktivt og indbydende rækkehus med mange fine detaljer og mulighed for større inddragelse af husets etagemeter til den store familie.

Læs mere Læs mindre

Kontakt Lützau

Bestil fremvisning

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Nyeste boliger

Med udsigt og få meter til Svanemølle Sandstrand udbydes den helt og aldeles charmerende 3-længet ”vognports bolig”.

Strandpromenaden 57 København
København Ø
Charlottenlund Ordrup Jagtvej 117 Charlottenlund
Persondatapolitik