Tilbage

Tidløs og gennemført ejendom med låge til skoven.

Det gedigne og særdeles lækre hus på én af Hellerups bedste adresser er en spændende hybrid mellem stramme funkislinjer og en snært af klassicisme med rødt tegltag og koksgrå vinduer og skodder, der indrammer husets enkle udtryk. Viggo Rothes Vej 49 er en velbevaret og harmonisk ejendom, hvor der er lagt vægt på kvalitetsmaterialer og tidløse opdateringer, og resultatet er både balanceret, respektfuldt og gennemført. Renoveringen løser på fineste vis udfordringen med at føre den oprindelige arkitektur ajour med kravene til en moderne bolig med værelser og store rum, der kan favne den helt store familie.

Beliggenheden er indiskutabel. Der er egen låge til Charlottenlund Skov og de hævede terrasser på hver side af huset, er perfekt placeret i forhold til verdenshjørnerne. Med flotte kig til trækronerne og fem minutter til Fortet og Øresund, Hellerups butiksliv og byen lidt længere inde, er der en god grund til at Viggo Rothes Vej er så eftertragtet.

Fra den overdækkede carport med fin beplantning entreres grunden via havegangen, der åbner huset op og byder velkommen med sin kridhvide facade, der står i flot kontrast til skovens imponerende trækroner. Fra vejen er der ligeledes en lukket garage, som udover at være rummelig nok til nutidens bilstørrelser, meget vel kan indrettes til gym eller andre kreative løsninger.

Hovedindgangen nås via trin, der muliggør den meget høje og anvendelige underetage. Inde i huset mødes du af en smuk hall med sirligt mønsterlagte ølands-klinker og en trappe med en læderbetrukken løber. Hallen rummer gæstetoilet og skaber i al sin rummelighed den centrale forbindelse til husets leverum.

Køkkenalrummet, med håndsnedkereret kvalitet fra Simonsen Czechura, byder på et klassisk design afpasset husets stilart og en markant emhætte i bruneret messing. Foldedørene kan åbnes helt op til husets sydvestvendte terrasse og skabe et naturligt flow mellem ude og inde. Rummet er rummeligt og byder på spændende detaljer som det udbyggede vindueselement, der med sin dybe marmorkarm lukker lyset og naturen helt ind til spisebordet. Stukdetaljerne i loftet er detaljeret og velbevaret og fuldender den nænsomhed, som præger huset.

Stuen er hyggelig og den originale hjørnepejs har fået en ny indsats, der giver varme og indlemmer rummet i lyset fra flammernes skær. Karnappen under overetagens balkon giver stuen karakter og hele stueetagen understreger samlet set husets arkitektur og stemning med sine originale radiatorskjulere, dørgreb og gennemgående mønsterparket.

Det funkisinspirerede trappeløb har fået tilført et imponerende vindue, der danner et pittoresk maleri af skovens skiftende sæsoner. Heroppe findes masterbedroom med walkin, hvor snedkerhåndværket fra Simonsen Czechura er videreført. Etagens store badeværelse med badekar og Vola-armaturer er overdådigt forkælet med ølands-klinker, der skaber en smuk samhørighed med resten af huset. Husets førstesal byder desuden på tre gode og lyse værelser beriget med smukke kig til både træer og himmel.

Husets rummelige underetage er overordentlig lys og højloftet og er moderniseret med gulvvarme, lækkert badeværelse og et stort bryggers med indgang i terrænniveau. Teknikken og fjernvarmeanlægget bor i et stort opbevaringsrum og udover et tempereret vinrum, har etagen to store værelser med fritlagte spær, indbyggede spots og praktiske skabsløsninger.

Haven er velplejet og enkel med sin velplacerede beplantning blandt gammel bevoksning. Følelsen er, at niveauet udenfor er lige så tidløst og gennemført som indenfor. Udendørsarealerne klæder huset med fine stier, brostenssætninger og en lounge til aftensolen. Løbeturen i skoven afsluttes med skyl under åben himmel, og den lækre materialeoplevelse går igen på de store markiser over terrasserne og de indbyggede lysløsninger. Viggo Rothes Vej 49 er indflytningsklar kvalitet, når det er allerbedst.

Læs mere Læs mindre

Kontakt Lützau

Bestil fremvisning

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Nyeste boliger

Indflytningsklart rækkehus beliggende på Sundvænget i Hellerup.

Sundvænget 44 Hellerup
Hellerup
Charlottenlund Viggo Rothes Vej 49 Charlottenlund
Persondatapolitik