Tilbage

Skøn beliggenhed på rolig lukket vej

Skjoldhøj Allé er et smørhul tæt på skov, strand, vand og havn. Den lukkede vej bag Travbanen er indbegrebet af god beliggenhed, og vejens klyngehuse skaber et trygt og roligt miljø, der byder på et vedligeholdelsesfrit liv i et hyggeligt community, hvor der både bor unge familier med børn og ældre. Èt-plans-husene placerer sig i forskudte niveauer, der sikrer lys og luft ude som inde. Arkitektonisk er området gennemtænkt med sine private gårdhaver og parkeringsløsninger i garager og carporte.

Nr. 12A udmærker sig ved at være et enderækkehus med god gæsteparkering. Huset byder på skønne udendørsområder med en dejlig terrasse og have, hvor der dagen igennem er sol. Den private og afskærmede grund har en naturlig sammenhæng mellem ude og inde med overdækkede områder og markise. Huset er lyst med lys, der strømmer via store vinduespartier og dobbeltdøre i glas.

Fra den dobbelte carport er der adgang til huset via entréen med gæstetoilet. Herfra møder du det store leverum med stue, spisestue og køkken i ét samlet flow, hvor helhedsoplevelsen er gedigen og kvalitetsorienteret.

Stuen har udgang til terrassen og samler sig hyggeligt om den integrerede pejseindsats. Udover soveværelset, der har direkte adgang til det nyere badeværelse med kar og vaskesøjle, byder huset på et ekstra værelse. Overalt er der flotte indbyggede spots, pæne gulve og en følelse af et hjem, der er passet godt på.

Huset ligger i bebyggelsen “Charlottenlund Terrasse”, som er en ejerforening, der har status som ejerlejligheder. Det betyder fx at udgiften til ejerforeningen samtidig dækker den fælles husforsikring.

Skjoldhøj Allé ligger tæt på både Charlottenlund Søbad, skoven, Café Jorden rundt og Skovshoved Havn, mens Jægersborg Allé med flere supermarkeder og gode butikker er lige om hjørnet.

Læs mere Læs mindre

Kontakt Lützau

Bestil fremvisning

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Nyeste boliger

Indflytningsklart rækkehus beliggende på Sundvænget i Hellerup.

Sundvænget 44 Hellerup
Hellerup
Charlottenlund Viggo Rothes Vej 49 Charlottenlund
Persondatapolitik