Tilbage

Et liv med plads, lys og udsigt

Taarbæk er et kapitel for sig. En lille detour fra Strandvejen og pludselig befinder du dig i et charmerende og hyggeligt fiskerleje med masser af ro. Stemningen emmer af lokalmiljø, historie, natur og havluft og placeringen i smørhullet mellem Dyrehaven og Øresund er trods sin størrelse et samfund i sig selv. Den lokale skole og integrerede børneinstitution, kroen og købmanden maler et romantisk billede af landsbyidyl blot 20 min fra København.

Når man bor i Taarbæk, har man et helt naturligt forhold til havet, vinden og vejret. Det er en del af livet og mange af husene har kig og blik til sundet. Men så er der huse som det her. En imponerende villa i første række uden som meget som en lille gren til at forstyrre udsigten. Kig og blik erstattes af et uhindret blåt tæppe, der strækker sig i husets fulde bredde, og så langt øjet rækker. I det samme du træder ind i den smukke hvide villa overvældes du af himmel, vand og hvide trekantssejl, der glider frem og tilbage som en pittoresk scene skabt kun til dig som beskuer. Det er dragende og ganske vanedannende.

Det store og yderst velholdte hus på den rigtige side af Taarbæk Strandvej byder på godt 300 kvm bolig indrammet i en uhøjtidelig beachy stemning. Et fantastisk mix af lyse flader, der reflekterer havet og solens stråler skaber en afslappet følelse, der understreges af, at man bor med blot få skridt til havet og sin egen private badebro.

Den skrånende og niveauopdelte grund ned mod vandet giver huset en ideel beliggenhed med et betagende overblik, mens man nede på træplateauet er helt i øjenhøjde med bølgerne. Den lille pavillon skaber læ og omklædningsfaciliteter og betonmuren danner et helt unikt uderum, hvor solen smiler til dig fra morgen til aften.

Badebroen er bygget som en naturlig forlængelse af terrassen med lækre kvalitetsdetaljer, der gør den daglige dukkertrutine til en sanselig oplevelse.

Ankomsten til huset er smuk og klassisk og en række frugttræer skaber en fin kontrast til de kridhvide flader. Med garage og en udendørs parkering med installeret el-oplader, er der plads til to biler på matriklen.

Stueetagen er indrettet som et stort leverum med adgang til terrassen. Køkken, spisestue og stue flyder sammen i en yderst rummelig følelse med pejsen som et centreret samlingspunkt.

Førstesalen er uden skråvægge og byder på masser af rumfornemmelse og indretningsmuligheder. Det store master bedroom har adgang til altanen og et stort badeværelse med fritstående badekar og udsigt. Der er to gode værelser med indbyggede skabe på etagen, mens husets 2. sal er udstyret med kviste, der giver lys til yderligere to store værelser. Af behagelige hensyn er der desuden indrettet toilet her øverst oppe.

Kælderen byder på masser af disponible muligheder og er indrettet med vinopbevaring, sauna, bad og stort bryggers.

Taarbæk Strandvej 138 er et ejendommeligt hus, der giver nye ejere et liv i nær kontakt med naturen i et helt unikt lokalmiljø. Et liv med plads, lys og en udsigt af de helt særlige. Med sin beliggenhed i attraktive Taarbæk, skaber den gennemførte og særdeles velholdte ejendom en sjældent udbudt oplevelse, som vi glæder os meget til at vise frem.

Læs mere Læs mindre

Kontakt Lützau

Bestil fremvisning

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Nyeste boliger

Indflytningsklart rækkehus beliggende på Sundvænget i Hellerup.

Sundvænget 44 Hellerup
Hellerup
Charlottenlund Viggo Rothes Vej 49 Charlottenlund
Persondatapolitik