Tilbage

Klassisk lejlighed i hjertet af Charlottenlund.

Skøn lejlighed på 115 kvm med altan. Med årstidskvarteret i baghaven og livet fra handelsgaden Jægersborg Allé om hjørnet fra hoveddøren med sine butikker, cafeer og gode indkøbsmuligheder. Med Charlottenlund slot tronende for enden i kigget ned af alléen og med parken, Øresund og fortet et par sving længere nede, er det her en beliggenhed af de særligt fine.

Ejendommen ligger bastant som en klassisk rødstensbygning fra 1932 med flotte ovnbrændte mursten, teaktræsdøre og kobberdetaljer, der underspillet understreger kvalitetsopfattelsen i den gedigne konstruktion. Der er netop isat helt nye vinduer i ejendommen, der klæder arkitekturen og samtidig bringer optimerede fordele som isolering af både varme og lyd med sig.

Den højloftede lejlighed på Christiansvej 1 har fire gode lyse værelser og byder på en helt oplagt mulighed for at genskabe og opdatere lejlighedens lay-out ved at placere et køkkenalrum med udgang til altanen med sin sydvestlige orientering, hvor sollyset vælter ind. Se bud på alternativ planløsning, der viser, hvordan boligen kan opnå et mere moderne udtryk, hvor opholdsrummene i højere grad udnytter dagslyset.

Lejligheden har i dag fine originale plankegulve, flotte glasfløjdøre, fyldningsdøre og det klassiske badeværelse med den helt rigtige terrazzo og æggeskalshvide fliser. En fuld opdatering af badeværelset kunne indbefatte, at man fjernede badekarret og erstattede med brusebad, hvor der på den måde kunne findes plads til en vaskesøjle. Alternativt kan det renoveres mere nænsomt ved at flytte håndvasken til den modsatte væg og derved ligeledes få plads til en vaskesøjle.

Køkkenets nuværende stand kræver en udskiftning, men uanset om man skubber rundt på rumfordelingen eller bibeholder lejligheden, som den er i dag, giver en opdatering af køkkenet mulighed for at sætte sig eget personlige præg på både stil og tone.

Lejligheden byder desuden på et hyggeligt gårdmiljø, ligesom der er et godt kælderrum tilknyttet. Med sin fantastiske beliggenhed i hjertet af Charlottenlund med stationen i kort gåafstand, vandet, skoven, fantastiske skoler og institutioner i nærmiljøet, henvender boligen sig oplagt til den unge familie. Det modne par vil helt sikkert også vil føle sig hjemme i den klassiske lejlighed, der emmer af god byggekvalitet og – med fare for at gentage os selv – en sublim beliggenhed.

Se den alternative planløsning under Tegningssæt 

Læs mere Læs mindre

Kontakt Lützau

Bestil fremvisning

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Nyeste boliger

Sæt dit eget præg i charmerende Taarbæk.

Taarbæk Strandvej 71 Klampenborg
Klampenborg
Charlottenlund Christiansvej 1, 2. th. Charlottenlund
Persondatapolitik