Tilbage

Skøn og charmerende lyserød villa med præsentabel forplads tæt på Vedbæk Havn og Øresund. Ejendommen fremtræder i god og smagfuld stand.

Skøn og charmerende lyserød villa beliggende på Vedbæk Strandvej på 1.970 m² stor grund, tæt på Vedbæk Havn og Øresund. Ankomst til ejendommen sker via præsentabel forplads med plads til flere biler. Ejendommen er oprindeligt opført i 1933 og fremtræder i flot og smagfuld stand. Boligen på 237 m² og 36 m² kælder indeholder bl.a. entré med garderobeplads samt gæstebadeværelse med brus. Stort landkøkken med spiseplads, pejs og udgang til hyggelig morgenterrasse. Fra køkkenet mellemstue med udgang til stor sydvestvendt flisebelagt terrasse og smuk have. Endvidere opholdsstue med pejs og trappeløb til 1. sal samt sekundær indgang med garderobeskab og bryggers. På 1. sal: 4 soveværelser og 1 kammer, badeværelse med brus og badekar samt walk-in værelse. Kælderen på 36 m² har 3 disponible rum. Derudover 40 m² muret garage.

Kontakt Lützau

Bliv kontaktet

Nyeste boliger

Helt og aldeles kompromisløst gennemistandsat 3-længet ejendom i ét plan beliggende på 2.001 m² velanlagt beplantet grund ved fredskov og med strandret.

Fredheimvej 10 Vedbæk
Vedbæk
Skagen Vesterhvarre 47 Skagen