Tilbage

106 m² træhus beliggende på 1.563 m² smukt anlagt grund. Ejendommen har haft samme ejer siden 1973, men blev gennemgribende om- og tilbygget i 1991 og fremstår yderst charmerende og med en meget personlig indretning.

106 m² træhus opført i 1932 beliggende på 1.563 m² smukt anlagt grund på Trørødvænget ved Trørød Torv, Skoven samt tæt på Vedbæk Havn. Ejendommen har haft samme ejer siden 1973, men blev gennemgribende om- og tilbygget i 1991 og fremstår yderst charmerende og med en meget personlig indretning. Endvidere snedkerfremstillet fast inventar med mange funktioner og fine detaljer. Ankomst til ejendommen sker via den smukke og velanlagte have og via stor overdækket terrasse med pejs og spiseplads. Ejendommen indeholder bl.a. entré, stor stue med pejs og stort vinduesparti mod den sydøstvendte have. Endvidere lys og smuk spisestue med pejs/grill, udtrækningsforskærerbræt og med udgang til hyggelig sydvendt terrasse og den dejligste ”baghave” med pool og stort anneks. Fra spisestuen nedgang til ca. 28 m² særdeles hyggelig vinkælder med klinker fra Sydfrankrig, gulvvarme, tempererede vinskabe for endevæggen samt akustikdæmpende vægstene i det store opholdsrum med pejs. Fra opholdsrummet endvidere en hyggelig vinbar. Køkkenet er med gennemrækningsskab med varme og åbning mod spisestuen samt nedgang til et lille viktualierum. Boligens soveafdeling er indrettet som en separat afdeling med fordelingsgang med indbygget skabe, stort marmorbadeværelse med brus, spa og varme i spejlene. Soveværelset er med indbygget natborde, sminkebord og garderobeskabe. Endvidere indbygget TV-lift i gulvet for enden af sengen. På den nordøstlige del af grunden er der en pool med ”svømmetræner” og et skønt gæsteanneks på 32 m² med terrasse. Annekset indeholder: Opholdsrum med 2 sovepladser og pejs samt udgang til en hyggelig overdækket terrasse samt brusebadeværelse og sauna. Alle trægulve i hovedhuset er massive pitch pine plankegulve fra Trip Trap. Ejendommen er pt. total tyverisikret. Udover de mange pejse opvarmes boligen med elvarme. Grunden kan ikke udstykkes. Der er ligeledes en garage og et udhus på ejendommen.

Kontakt Lützau

Bliv kontaktet

Nyeste boliger

Direkte til Øresund på en af Hellerups absolut bedst beliggende og mest eftertragtede adresser. Nuværende ejer blev født i huset i 1928 og sidenhen ejer af ejendommen i 1957. Ejer har boet på adressen i 88 år, hvor hele 4 generationer har boet.

Sigridsvej 22 Hellerup
Hellerup
Charlottenlund Travebanevej 6 Charlottenlund