Tilbage

Markant 254 m² hvidpudset ejendom med udsigt til Øresund og med Charlottenlund Skov som genbo. Endvidere få minutters gang fra Charlottenlund Strandpark- og Søbad.

Markant 254 m² hvidpudset ejendom opført i 1903 beliggende på skøn 729 m² grund på Traverbanevej med Charlottenlund Skov som genbo og få minutters gang fra Charlottenlund Strandpark- og Søbad. Ejendommen indeholder bl.a. hall med hvidmalet plankegulv og flot trappeløb til 1. sal samt et gæstetoilet. Stort landkøkken fra Multiform med udsigt over Øresund og separat udgang ejendommens indkørsel. Endvidere 4 skønne stuer med nyere egetræsplankegulve og flot udsigt til Øresund. Den ene stue med brændeovn og den anden med udgang til en hyggelig østvendt terrasse med sol til midt på eftermiddagen. Fra terrassen endvidere nedgang til flot og enkel anlagt have med en hyggelig sydvest vendt terrasse med aftensol. På  ejendommens 1. sal er der 3 børneværelser samt et stort forældresoveværelse med hvidmalet plankegulv, påklædningsværelse og skøn østvendt altan med panoramaudsigt over Øresund. Herudover et nyere badeværelse med brus samt et mindre depotrum. I kælderens 134 m² er der 3 disponible rum, hvoraf det ene har været anvendt som au pair værelse. Der er ligeledes et badeværelse med brus, stort vaskerum samt vinkælder. Traverbanevej ligger kun 1,5 km fra Skovshoved Skole og der er 2 børneinstitutioner indenfor 500 meters afstand.

Kontakt Lützau

Bliv kontaktet

Nyeste boliger

234 m² skøn totalistandsat taglejlighed på 2. sal i det gamle posthus på Klampenborg Station tæt ved Øresund, Bellevue Strand og Dyrehaven.

Dyrehavevej 5, 2. sal Klampenborg
Klampenborg
Klampenborg Strandvejen 668 Klampenborg