Tilbage

Nuværende ejer har løbende forbedret og renoveret ejendommen med smagfulde løsninger, der passer til husets stil samt anvendt materialer af højeste kvalitet.

Gennemrenoveret rækkehus beliggende på Sundvænget i Hellerup. Rækkehusbebyggelsen tegnet af arkitekt Thorkild Henningsen har i generationer været særdeles populær og er en af Hellerups absolut bedst beliggende og mest eftertragtede adresser med adgang til vejens private strand med badebro og tilhørerende fodboldbane langs vandet. Rækkehuset er oprindeligt opført i 1925 og beliggende på 287 m² grundareal med sydvendt have. Nuværende ejer har siden 2003 løbende forbedret og renoveret ejendommen ude som inde med tidsløse og smagfulde løsninger, der passer til husets stil samt anvendt materialer af højeste kvalitet. Ejendommen har i dag mange gode opbevarings- og skabsløsninger udført af bl.a. Simonsen & Czechura. Boligen indeholder bl.a. entré med trappeløb til 1. sal, dagligstue med pejs og åben forbindelse til udvidet havestue med dobbeltdør til ejendommes hyggelige sydvendte have. Endvidere åbent køkken fra Simonsen & Czechura i direkte forbindelse med stor spisestue. Køkkenet har i foråret 2017 fået nye smukke marmorbordplader samt nyt gasblus og ovn fra Gaggenau. Via køkkenet nyt bryggers/alrum med udgang til ejendommens hyggelige gårdhave. Derudover nyt badeværelse og depotrum. På 1. sal: 3 gode soveværelser, det ene oprindeligt 2 værelser samt badeværelse fra 2012 med Made a Mano fliser og armatur fra Lemérand. På 2. Sal: Nyistandsat forældreafdeling fra 2016 med stor skabsvæg samt sundkig fra kvisten. Herudover carport og flot anlagt og vedligeholdelsesnem have med nye flotte træer, stensætning og haveindgang i brosten.

Kontakt Lützau

Bliv kontaktet

Nyeste boliger

Totalistandsat lejlighed i smukt palæ med store vinduer, 4 soveværelser, elevator og 2 altaner ved Havnen, Tivoli og Glyptoteket

Hambrosgade 8 København
København
København Rosenvængets Allé 11, 3. tv København