Tilbage

Villa Capri i alt 485 m² beliggende højt hævet og direkte til Øresund i Taarbæk. På ejendommen er der 2 parkeringspladser.

Markant strandvejsvilla indeholdende i alt 485 m² beliggende højt hævet og direkte til Øresund og kun 150 meter fra Dyrehaven og Eremitagesletten. Ejendommen Villa Capri er opført i 1920 og tegnet af arkitekt J.M. Therchilsen. Placeringen kan minde om villaer som på den Italienske ø Capri. Villaen indeholder i dag en beboelseslejlighed og en erhvervsdel på 105 m². Villaen indeholder bl.a. hall med garderoberum og 3 store opholdsstuer. 2 af stuerne med udgang til husets overdækket balkon mod Øresund og den ene ligeledes med nedgang til haven. Gæstetoilet med brus, sauna og disponibelt rum. På 1. og 2. sal separat beboelseslejlighed. 1. salen har 2 franske altaner mod Øresund, stort køkken/alrum og opholdsholdstue med pejs og balkon og helt uovertruffen udsigt over Øresund. Herudover stort repos indrettet som mindre opholdsrum med indbyggede skabe, brusebadeværelse samt 1 soveværelse. På 2. sal: 2 soveværelser, det ene med pejs samt badeværelse med kar og brus. I underetagen er der et stort køkken/alrum, stue samt værelse. Endvidere badeværelse med brus, 2 disponible rum samt fyrrum. Fra underetagen er der udgang til en stor terrasse, ejendommens have og fantastisk badebro med platform. De i alt 485 m² er fordelt på i alt 380 m² boligareal og 105 m² erhvervsareal. På ejendommen er der 2 parkeringspladser.

Kontakt Lützau

Bliv kontaktet

Nyeste boliger

Smagfuld nyrenoveret ejendom udover det sædvanlige beliggende på Gardes Allé som det næstsidste hus mod Richelieus Allé og Øresund.

Gardes Allé 36 Hellerup
Hellerup
København Bohrsgade 2, 23.2 København