Tilbage

Gennemrenoveret skovserhus ved Skovshoved Havn. Ejer har foretaget en gennemgribende renovering af hele ejendommen. Alt fremstår i exceptionel smagfuld og god stand.

Gennemrenoveret skovserhus oprindelig opført i 1894 ved Skovshoved Havn, Skovshoved skole og SIF. Boligen indeholder 176 m² boligareal samt 60 m² anvendelig og istandsat kælder. Ejendommen er roligt beliggende mellem Strandvejen og Søndre Havnevej og indeholder bl.a. entré med trappeløb til de øvre etager, god garderobeplads og gæstetoilet. Endvidere åbent snedkerkøkken fra Peter Klint i direkte forbindelse med stor spise- og opholdsstue på ca. 30 m² med gaspejs. Herudover en dejlig havestue med udgang til en lille skøn ugenert sydvendt gårdhave med låge til Søndre Havnevej. På 1. sal: Badeværelse med Philip Starck badekar fra Duravit og separat bruseniche, børneværelse samt stor og lys opholdsstue med indbygget reol fra Peter Klint samt havestue med udsigt til Skovshoved Havn. Opholdsstuen har indbygget kabler til installering af HiFi og surround, hjemmebiograf samt projektor udtag i loftet. Rummet kan evt. omdannes til flere soveværelser. På 2. sal: Forældreafdeling med stort soveværelse med udgang til sydvendt altan med fri og uhindret udsigt over Skovshoved Havn og Øresund. Herudover påklædningsværelse med indbyggede garderobeskabe samt brusebadeværelse med Vola armaturer. I kælderen: Stort opholdsrum med gulvvarme. Benyttes i dag som teenageværelse. Godt indrettet vaskerum og bruser samt 3 gode disponible rum. Ejer har foretaget en gennemgribende renovering af hele ejendommen inkl. udearealer i perioden 2014-2017 og alt fremstår i exceptionel smagfuld og god stand. Alle vinduer og døre er i 2014 udskiftet med nye energivenlige vinduer og døre af høj kvalitet fra Outrup. Hele kælderen er endvidere gravet ud. Ankomst til ejendommen sker via en sti fra Strandvejen og med en lille nordvendt gårdhave.

Kontakt Lützau

Bliv kontaktet

Nyeste boliger

139 m² lejlighed på 27. etage med imponerende udsigt over hele København. Lejer tilbydes en køberet på attraktive vilkår.

Bohrsgade 2, 27.1 København
København
København Bohrsgade 2, 27.2 København